kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Gözyaşlarıyla uğurlandılar

Yeni Haber
Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi Beşağaç köyü yakınlarında, terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu ölen 13 kişi için Beytüşşebap Kaymakamlığı önünde cenaze töreni düzenlendi.

Törende konuşan Şırnak Valisi Selahattin Aparı, "13 vatandaşımız PKK terör örgütü tarafından katledildi. Bunu şiddetle kınıyoruz. Terör örgütü PKK gerçek yüzünü bir kez daha gösterdi. Bu vatandaşlarımızın tek suçu, köylerine su getirmekti. Vatan için kendini siper eden bu vatandaşlarımızı rahmetle anıyoruz. Devletimiz, hiç bir zaman PKK'ya boyun eğmeyecektir. Şehit olanların ailelerine sahip çıkacaktır" dedi.

Konuşmadan sonra cenaze namazı kılındı ve dua edildi. Tören sonunda, cenazeler defnedilmek üzere Beşağaç köyüne götürüldü.
Beşağaç köyü yakınlarında, terör örgütü PKK mensuplarının bir minibüsü taraması sonucu gönüllü köy korucuları Kamil Akdoğan, Rahmi Acer, Kadri Acer, Orhan Acer, Kazım Acer, geçici köy korucuları Yusuf Acer, Zeki Acer ile Reşit Acer, Harun Acer, Sefer Acer, Bengin Acer, Cuma Ermahan ve Medeni Akdoğan (7) hayatını kaybetmişti. Yaralanan Memduh Acer ve Erdal Acer'in Şırnak Askeri Hastanesi'nde tedavileri sürüyor.