kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Haber Turu

KGB ajanlarının hapı Türkiye'de
Rus gizli servisi KGB ajanlarını içki masasında ayık tutması için geliştirilen ancak daha çok alkolün ertesi gün etkilerini gidermeye yarayan hap "RU-21," Türkiye'ye getirildi. ABD'de kısa zamanda satış rekorları kıran hapın, akşamdan kalmanın tüm etkilerini yok ederken, başta karaciğer olmak üzere organları da koruma altına aldığı iddia ediliyor. İçeriğindeki asit ve vitaminler sayesinde akşamdan kalmaya neden olan vücuttaki maddelerin etkisini azaltan tabletlerin içki içmeden önce iki, sabah uyanınca da iki tane alınması tavsiye ediliyor.

Birlikte doğdular ama ikiz değiller
Amelia Spence, bir dakika arayla iki çocuk dünyaya getirdi. Ancak çocukların ikiz olmadığı belirtildi. Birbirlerinden üç hafta aralıkla anne karnında oluşan bu iki bebek için doktorlar, "Anne, döllenme için birden fazla yumurta taşımış. Bu yalnızca ders kitaplarında okuduğumuz milyonda bir meydana gelen bir durum" dedi. Spence ve 33 yaşındaki baba George Herrity, hamileliğin dördüncü ayında bebeklerden haberdar oldu. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

Silahlı yaşlı kadın banka soymak istedi
Almanya'nın Offenbach şehrinde yaşlı bir kadın elindeki silahla banka soyma girişiminde bulundu. Bild gazetesinde yer alan habere göre elinde bir poşetle bankaya giren ve görevli memura yaklaşarak poşetten çıkarttığı silahını göstererek üzerinde "Paraları ver" yazan bir kâğıt uzatan yaşlı kadın, görevli memureden "Burada saate bağlı kilit var. Bu yüzden size para veremem" yanıtını alınca bankayı sessiz bir şekilde terk etti. Memurenin alarma basması sonrası olay yerine gelen polis güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı.

61 kişilik İngiliz aile Antalya'da tatilde
En küçüğü beş aylık, en büyüğü 78 yaşında olan İngiliz Clarke Ailesinin 61 üyesi, Antalya'da tatil yapıyor. Topkapı Palace Otel'de konaklayan aile adına konuşan Jean Clarke, önceki yıllarda da birlikte tatil yapmayı tercih ettiklerini, ancak bu katılımcı sayısı bakımından kendi rekorlarını kırdıklarını belirtti. Jean Clarke, "Büyük bir aileyiz ve Türkiye'yi çok beğendik. Her yıl farklı bir ülkede tatil yapıyoruz ama Antalya'ya tekrar gelmeyi düşünüyoruz" dedi.
Haberin fotoğrafları