kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bahçe kapısında idam gibi ölüm

Adnan RAMOĞLU SABAH
Trabzon'da bahçe kapısından düşen Halim'in boynu parmaklıklara sıkıştı Kapının boyu 115 cm. olunca, yere basamayan çocuk boğularak öldü..
Trabzon'un Of ilçesi Aşağı Kışlacık köyünde komşularının bahçesindeki üzümlerden toplamak için bahçe kapısına tırmanan 6 yaşındaki çocuk, demir parmaklıklardan geçmeye çalışırken dengesini kaybedip düşünce boynu parmaklıklar arasında asılı kaldı. Boyu 110 cm olan çocuk, parmaklıklardan yere kadar olan kısmı 115 cm olan kapıda ayakları yere basmayınca feci şekilde can verdi. Olay önceki gün Trabzon'un Of ilçesi Aşağı Kışlacık köyünde meydana geldi. 6 yaşındaki Halim Okumuş, babaannesinin evinin yakınındaki bir bahçede, bahçe kapısının hemen üzerinde bulunan üzümlerden yemek istedi. Arkadaşı Kübra ile bahçe kapısına tırmanan küçük çocuk, demir parmaklıklardan geçmeye çalışırken dengesini kaybetti. Boynu kapının demir parmaklıkları arasında asılı kalan küçük çocuk, ayakları yere basmayınca olay yerinde feci şekilde öldü.

'ÖLMEDİ, UYUYOR'
Küçük Kübra, üzüm yemek için kapıya tırmandıklarını, Halim'in parmaklıklar arasından geçmeye çalışırken düşüp, demir parmaklıklarda asılı kaldığını söyledi. Talihsiz çocuk, toprağa verildi. Bu arada feci şekilde ölen Halim Okumuş'un kardeşi Yasemin Okumuş (7) "Kardeşim ölmedi o uyuyor" dedi.
Haberin fotoğrafları