kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
İlkhan Yılmaz

Garage indiriminin ilk gününde 150 bin kişi Mudo'ya akın etti

Menekşe ATASELİM EKONOMİ
2.5 yıl aradan sonra Garage kampanyasını yeniden başlatan Mudo, yüzde 88'e varan indirim yapınca ilk gün 150 bin kişi 7 mağazaya akın etti..
Mudo'nun 1999 yılında başlattığı 'Garage indirimi' 2.5 yıl aradan sonra dün yeniden başladı. Markanın; İstanbul'daki Maslak Garage, Olivium, Bahariye, Mecidiyeköy ve Ambarlı, İzmir'de Selway ve Ankara'da ise Optimum mağazalarında yüzde 88'e varan oranlarda indirim yapılan kampanyası tüketicinin yoğun ilgisi ile karşılandı. Teksil ürünlerin ve ev eşyalarından oluşan toplam 480 bin üründe uygulanan indirim, 150 bin kişiyi 7 mağazanın önünde kuyrukta bekletti. Kampanyanın ilk gün sonuçları hakkında bilgi veren Mudo Genel Müdür Yardımcısı İlkhan Yılmaz, 7 Ekim'e kadar devam edecek indirim süresince 5 milyon YTL civarında ciro elde etmeyi beklediklerini, ilk günü ise yaklaşık 500 bin YTL'lik ciro ile kapatacaklarını ifade etti.

'DİBİNE VURUYORUZ'
Kısa sürede 90 mağaza sayısına ulaşan Mudo'nun depo alanının kısıtlı olması ve kıştan kalan kalın ürün sayısının da bu yıl çok artması nedeniyle Garage indirimlerini yeniden başlattıklarını söyleyen Yılmaz, "Artık taşıyacak gücümüz yok. Biz de dibine vuruyoruz" diye konuştu. "Anadolu'dan da indirim istiyorlar" diyen Yılmaz, şöyle devam etti: "Yalnızca Ankara ve İzmir'e gidebildik. Çünkü indirim ürün ve zamanla sınırlı. Her yerde mağazalaşırsak hakkını veremeyiz."

Kalabalık mağazaları 2 saat kapadı

7 Ekim'e kadar sürecek kampanyada trikolar 14-17 YTL, montlar 29.50 YTL, tişörtler 2.5-5 YTL, pantolonlar 10-14.5 YTL, tabaklar 2.5-9 YTL ve bardaklar 0.5- 1.5 YTL'ye satılacak. Öte yandan, ilk gün İstanbul'daki Maslak ve Mecidiyeköy ile Ankara'daki mağazalar izdiham nedeniyle 2'şer saat kapalı tutuldu.