kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Mynet'ten sesli e-mail

04.09.2007
Mynet, sesli e-mail hizmetini kullancıların hizmetine sundu.

Mynet'ten yapılan açıklamada, Mynet AR-GE departmanının geliştirdiği yeni uygulama ile artık e-mail'lerin hem yazılı hem de 45 saniyelik sesli mesaj olarak gönderilebildiği, Mynet sesli e-maili kullanmak için özel bir program indirmeye gerek olmadığı, sistemin Türkçe ve kolay kullanım avantajına sahip olduğu belirtildi.

Açıklamada, Sesli e-mail hizmetinden yararlanmak isteyen kişinin öncelikle Mynet'e ücretsiz üye olması gerektiği, Mynet üyelerinin ise yenilenen e-mail sayfasından ''Sesli e-mail gönder'' butonuna basarak, kolaylıkla sesli e-mail kaydı yapabildiğine dikkat çekildi.

Mynet Yönetim Yurulu Başkanı Emre Kurttepeli, 20-22 Haziran tarihleri arasında e-mail anasayfada yayınlanan ankete yanıt veren 56 bin 63 kişi üzerinden sonuçların değerlendirildiğini belirterek, ''Şu an 48 servis ve 150 çalışanımızla hizmet sunuyoruz. Yaklaşık 2-3 ay gibi bir sürede sistemi hazırladık. Sesli e-mail'in hazırlanmasındaki en önemli etken kullanıcıların bu yöndeki talepleri oldu. Servisin 18-30 yaş arasında büyük bir rağbet göreceğini düşünüyoruz'' dedi.

Mynet Genel Müdürü Sabire Ercan da Mynet üyelerinin, Mynet uzantılı e-mail'lerin yanı sıra diğer tüm mail adreslerine de sesli e-mail gönderebildiğini belirterek, Mynet olarak, aylık 14 milyon tekil internet kullanıcısına en iyi hizmeti verme sorumluluğuyla hareket ettiklerini, kullanıcılara güçlü ve özellikli servisler sunmayı hedeflediklerini kaydetti.

(AA)