kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tüm kurtarma çabalarına rağmen pencereden atlayan Behlen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Avukatın intihar anı

Oklahoma'da bir eczaneyi soymakla suçlanan ve bu sırada bir düzine uyuşturucu ilaç yuttuğu iddiasıyla hastaneye kaldırılan avukat intihara teşebbüs etti. Düşüşü objektiflere böyle yansıdı..
ABD'nin Oklahoma eyaletine bağlı Oklahoma City kentinde bir eczaneyi soymak suçlamasıyla hâkim karşısına çıkmayı bekleyen avukat önceki gün kaldığı hastanenin 5'inci katından atlayarak intihara teşebbüs etti. Avukat Robert Behlen'in hastane giysileri içinde düştüğü dehşet anları haber ajanslarına böyle yansıdı. Bilinci yerinde olduğu öğrenilen Behlen'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

YARGILANACAKTI
50 yaşındaki ABD'li avukat, 18 Eylül'de bir eczaneye silah zoruyla üç kez girerek ağrı kesici ve uyuşturucu madde aldı. Bir düzine ilacı soygun yerinde yutan Behlen, 7 bin dolarlık uyuşturucu ilacın parasını da ödemeden eczaneden kaçtı. Kısa sürede yakalanan Behlen, silahlı soygun yapmak suçundan yargı önüne çıkarılacaktı. Ancak aldığı bir düzine ilacın etkisiyle fenalık geçirerek hastaneye kaldırılan Behlen, dün kaldığı hastanenin penceresinden atlayarak yaşamına son vermek istedi.

BİLİNCİ AÇIK
Şans eseri zemin yerine hastanenin yanında bulunan iki katlı bir binanın çatısına düşen ve intihar girişimi başarısızlıkla sonuçlanan Behlen'in sağlık durumuyla ilgili tam bir bilgi verilmedi. Polis yetkilileri ise avukatın bilincinin açık olduğunu ve konuşabildiğini söyledi.
Haberin fotoğrafları