kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İşte karşınızda 0 kilometre Hülya

Hülya Avşar duygularını kaleme aldığı köşe yazısında, artık basit bir hayat yaşadığını söyledi ve "Herkes ayna karşısına geçip kendi kendiyle cesurca yüzleşmeli" dedi..
Hülya Avşar yayın yönetmenliğini yaptığı 'Hülya' dergisinin ekim sayısında hayatını sıfırladığını yazdı. Avşar kendisinden beklenen pek çok sorumluluk olduğunu ama bunlara yetişmeye çalışırken hayatı kaçırdığını anlattığı yazısında herkesi ayna karşısında kendisiyle yüzleşmeye davet etti. İşe Avşar'ın yazısı:

HAYAT BİR OYUN
"Artık hayatı sıfırlama vakti bence... Siz hiç kendinizle konuştunuz mu? Şöyle gece sakin bir ortamda, el ayak çekilmişken, hoş bir ışıkta... Sadece sen ve ayna... Hiçbir şeyi kendinizden saklamadan, aynada gözünüzün içine baka baka itiraflarda bulundunuz mu? Ne istediğinizi, bugüne kadar başkaları yüzünden yapamadıklarınızı ya da yaptıklarınızı, ne olmak istediğinizi, sevdiklerinizi, sevmediklerinizi itiraf ettiniz mi?... Her şeyi sıfırlamak, ağlamak ve yeni hayat seçmek kimseyi düşünmeden... Düşününce ne oluyor ki, hayat işte bir oyun. Biraz insan olsak, her şeyi yeniden inşa etsek... Bende neler oldu biliyor musunuz? Basit yaşamak, giyime, arabaya, eve, paraya ve işe takılmamak, her şeyi oluruna bırakmak, hayatı kolaylaştırmak, sade olmak, değişen çağın peşinde koşmaktan çok geriye dönme isteği oluştu. 'Ayna ve Sen' unutma! Ayna ve sen en güzel şey... Kendini kendine şikayet et, ama cesur olacaksan..."
Haberin fotoğrafları