kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 29 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Eski ilişkilerimi ben açıklamadım

Başak ÇOKAN / MAGAZİN
Ebru Gündeş ile yıllar önce aşk yaşadığı ortaya çıkan Alişan 'reklam için kendisi açıkladı' iddialarına yanıt verdi..
Ebru Gündeş ve Gülşen ile geçmişte ilişki yaşadığı ortaya çıkan Alişan, ilişkilerinden kendisini heyecanlandıran tek kadın olan Hülya Avşar'a kadar pek çok konuda yorum yaptı:
* Ebru Gündeş ile ilgili olayda ben kendisini rencide edecek hiçbir şey söylemedim. Çıktığım bir TV programında, nereden duydularsa artık, deprem gecesi Ebru Gündeş ile birlikte olup olmadığım soruldu. Ben 'arkadaşlarımla beraberdim' dedim. Başka da hiçbir şey söylemedim. Hayatım boyunca eski ilişkilerimle ilgili yorumda bulunmadım. Gülşen olayında da aynı şeyler oldu. Erol Köse söyledi, olaylar benim dışımda gelişti.
* Ben bunların haber olmasını isteseydim, yaşadığım dönemde çıkar konuşurdum. Ben bitmiş bir adam mıyım ki, şimdi çıkıp konuşayım! Geçmişimle ilgili olarak asla reklam yapmam.
* Sezin (Erbil) ile ayrıldıktan sonra hiç karşılaşmadık. Onu ilk gördüğüm yerde nasıl bir tepki vereceğimi bilmiyorum.
* On yıl önce Hülya Avşar'a platonik olarak aşıktım. Şovuna çıkarken çok heyecanlanmıştım. O zaman çok güzel bir bayandı. Aradan 10 yıl geçmiş, şimdi illaki bir deformasyon var! Bunca yıl beni gördüğümde heyecanlandıran başka biri olmadı.
* Kimsenin yaşam tarzı beni ilgilendirmez. Kimin gay, kimin fahişe, kimin kokainman olduğunu bilemem, herkes kendi hayatını yaşıyor. Doğuştan gay olanlara sözüm yok ama sapıklık olsun diye yapanlarla arkadaşlık etmem.
Haberin fotoğrafları