kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Eminönü'nde patlama: 1 ölü, 4 yaralı

Yeni Haber
Eminönü'nde meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Süleymaniye Mimar Sinan Caddesi'ndeki mutfak eşyası tamiratı ve montajı yapılan 2 katlı bir binada bulunan ''Bulut Ticaret'' adlı atölyenin bodrum katında, henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Çevredeki bazı araçların da hasar gördüğü patlama sonucu bodrum katının tavanı çöktü. Atölyenin cam ve çerçeveleri kırılarak sokağa fırladı.

Enkaz altında kalan ve iş yeri sahibi olduğu belirtilen Ahmet Bulut, hayatını kaybetti. Patlamada Zergül Meydan ile Refik Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Bazıları, sokaktan geçerken fırlayan cam ve çerçeve parçaları yüzünden yaralanan bu kişilerden Meydan ile Yıldırım, Haseki Eğitim ve Araştırma hastanesine, diğerleri de Esnaf Hastanesine kaldırıldı.

EMNİYET: PATLAMA GAZ SIKIŞMASINDAN KAYNAKLANMIŞ OLABİLİR

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Kemal Hanlı, Eminönü'ndeki bir atölyede meydana gelen patlamanın, gaz sıkışmasından kaynaklanmış olabileceğini söyledi.

Basın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Kemal Hanlı, patlama gerçekleşen Süleymaniye Mimar Sinan Caddesi'ndeki mutfak eşyası tamiratı ve montajı yapılan ''Bulut Ticaret'' adlı atölyede incelemelerde bulundu.

Olay yerinden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hanlı, iş yerinde çaydanlık üretildiğini belirterek, ''İş yerinin zemin katında üretim esnasında gaz sıkışması nedeniyle bir patlama meydana geldiğini değerlendiriyoruz'' dedi. Hanlı, patlamaya ilişkin incelemelerin sürdüğünü ifade ederek, ''İlk etapta bir bomba patlamasından söz edemeyiz'' diye konuştu.

Öte yandan, patlama sonucu ölen iş yeri sahibi Ahmet Bulut'un cesedi, itfaiye ekipleri tarafından enkaz altından çıkartıldı.

AJANSLAR