kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Peker Açıkalın

Beni işten çıkarmaya kimsenin gücü yetmez!

İlker GEZİCİ
Avrupa Yakası'nda canlandırdığı 'Gaffur' karakteriyle dikkatleri üzerine toplayan Peker Açıkalın, geçtiğimiz akşam Bebek'te bir partiden çıkarken görüntülendi. Açıkalın gazetecilere, Gaffur tiplemesiyle yakaladığı şöhretten sonra olaylı bir şekilde diziden ayrılmasıyla ilgili konuştu. Mahkemeye intikal eden olayın davasının devam ettiğini belirten ünlü komedyen, "Olması gereken oldu, iki taraf da sözleşmenin gereğini yerine getirdi" dedi.

PİŞMAN DEĞİLİM

'Avrupa Yakası'ndan kendi isteğiyle ayrıldığının altını çizen Peker Açıkalın şöyle konuştu: "Geçen martta kendilerine yeni sezonda yer almayacağımı söylemiştim. Kimsenin beni işten çıkartmaya gücü yetmez!" Ayrılmasına rağmen diziyi izlemeye devam ettiğini belirten ve yeni bölümleri beğendiğini söyleyen Peker Açıkalın, Gürgen Öz'ün diziye katılmasına sevindiğini de sözlerine ekledi.

HER ŞEY GÜLSE'YE BAĞLI

'Avrupa Yakası'nın yeni sezonda da ilgiyle takip edileceğine inandığını ifade eden başarılı oyuncu, Gülse Birsel'i övmeyi de ihmal etmedi: "Allah Gülse Birsel'e güç vermiş. Onda o enerji olduktan sonra dizi izlenmeye devam eder. Her şey onun kalemine bağlı. Gülse sıkıldığı an dizi biter."
Haberin fotoğrafları