kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günay Tuncel, Avşar'ın Sadettin Saran'la tatile çıkmak için Günay'daki programını iptal ettiğini söyledi.

Saran'la gezmek için ekmeğimizle oynadı!

ESİN ÖVET MAGAZİN
Günay Tuncel kendisini kimseye para ödememekle suçlayan Hülya Avşar'a ateş püskürdü: Onun parasını ödedim ama o sevgilisiyle tatile çıkmak için Günay'da çalışan 80 kişinin ekmeğiyle oynadı..
Günay Restoran'ın sahibi Günay Tuncel'in geçtiğimiz günlerde yaptığı, Sibel Can ile Ebru Gündeş assolisttir, onlar çıktıkları mekanı doldururlar. Hülya Avşar'ı izlemeye 50 kişi geliyor. Gülben Ergen özellikle evlendiğinden beri vasat' şeklindeki açıklamaları gündeme bomba gibi düştü. Avşar bu yorumlara, Tuncel sürekli param yok diye ağlıyor. Herkes gibi benden de sahneye bedavaya çıkmamı isteyeceğini bildiğimden 10 yıldır ondan kaçıyorum" diye cevap verdi. Ergen ise, "Besle kargayı, oysun gözünü. Bu hakaretleri hak etmedik" dedi.

GÜLBEN YİNE YÜKSELİR
Günay Tuncel, iki sanatçının bu yorumlarına cevap vermekte gecikmedi. Gülben Ergen'in iyi giden kariyerinde evlendikten sonra büyük bir düşüş yaşadığını yineleyen Tuncel, "Gülben son dönemde iddialı bir albüm yapamadı. Ama o hırslıdır. Çalışır ve öyle bir albüm yapar ki yine gündeme oturur" dedi. Tuncel, Hülya Avşar'ı ise kendisini zarara sokmakla suçladı ve aralarındaki problemi şöyle açıkladı:

PARASINI ÖDEDİM
"Hülya Avşar'la önceki sene anlaşma yaptık ve 20 Mayıs'a program koyduk. 19 Mayıs tatiline denk geldiği için insanlar İstanbul dışına gitti ve 50 kişilik rezervasyon geldi. Buna rağmen parasını tıkır tıkır ödedim. Geçen sene yine bir anlaşma yaptık. Ancak bir salı akşamı Emral Hanım beni arayarak kızının hafta sonu sahneye çıkmayacağını söyledi. O sıralar Sadettin Saran ile cicim aylarıydı. Yurtdışına tatile gideceklermiş. Böyle bir iş terbiyesi olur mu? 80 kişi çalışıyor Günay'da. Hepsinin ekmeğiyle oynadılar. Hülya Avşar çıkmayınca ben o hafta dükkanı açamadım. Emral Avşar'a, "Orkestranın parasını vereyim. Hülya para almadan çıksın. Zararımı bu şekilde kapatsın' dedim. Kabul ettiler ama beni 3 ay oyaladılar. Sonra da Hülya Avşar program yapmadı zaten."
Haberin fotoğrafları