kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 27 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

400 bin $'ı olana '7800 Çeşme' evi

İLİŞKİLİ HABERLER
400 bin $'ı olana '7800 Çeşme' evi
Çeşme'nin Boyalık koyunda inşa edilen 7800 Çeşme'nin inşaatına Şubat 2007'de başlandı. Çarmıklı, Kalyoncu ve Tamtex İnşaat ortaklığı ile hayata geçirilen proje farklı bir yaşam tarzı oluşturmayı hedefliyor. 7 bin 812 metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan 7800 Çeşme, ev ve tatil anlayışına değişik bir yaklaşım getiriyor.

Misafirler için apart suit
Denize sıfır konumda, iç özellikleri birbirinden farklı 9 tip konut seçeneği bulunan 7800 Çeşme'de 37 adet apart daire ve ev sahiplerinin misafirleri için özel olarak dizayn edilmiş 17 adet apart suit bulunuyor. Toplam 54 üniteden meydana gelen projedeki her dairede 50 ve 60 metrekarelik teras ile her daireye ait özel kiler yer alıyor.

Finlandiya'dan özel malzeme geldi
Mimar Emre Arolat'ın imzasını taşıyan projde 106 araçlık otopark, 24 saat güvenlik, oda servisi, temizlik ve concierge hizmetleri sunuluyor. Tam ve yarı açık teraslarında jakuzi bulunan binaların dış yüzeyinde Finlandiya'dan özel olarak getirilen, yazın sıcaktan, kışın ise soğuktan çürümeyi önleyen 'thermowood' malzemesi kullanılıyor. Rüzgarın yoğun olduğu bu bölgede, teraslara rüzgar kırıcılar yerleştirilerek ev sahiplerinin bu durumdan etkilenmemesi sağlanıyor. 7800 Çeşme'de yer alan denize sıfır plajda, beach bar ve snack mutfak bulunuyor. Projede ayrıca kapalı havuz, açık havuza geçişi sağlayan tatlı su havuzu, bar, restoran, spa gibi sosyal aktiviteleri sağlayan bölümler de yer alıyor.