kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 26 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Avrupa Yakası seyircisi gelip giden oyunculara çok alışık

* Dizide Cesur karakterini canlandırıyorsun. Nasıl biri Cesur, anlatır mısın? Cesur, kapıcının eşi Hediye'nin küçük kardeşi. Küçük yaşta İstanbul'a gelmiş ve İstanbul'da büyümüş. Kökenlerini, taşralılığını kabul etmeyen, onun yerine ukala ve tiki gibi davranmaya çalışan, bunun da dozunu yakalayamayan, biraz dengesiz bir karakter. Sağı solu pek belli olmuyor.

* İster istemez Peker Açıkalın'la kıyaslanacaksın. Bu konuda ne düşünüyorsun? Aslında bunu hiç düşünmedim biliyor musun? Ben daha ziyade seyirci, Makine'de alıştığı Gürgen'i Avrupa Yakası'nda görünce yadırgayacak mı diye düşündüm. Peker'le kıyaslarlar mı diye düşünmek hiç aklıma gelmedi. Ama Avrupa Yakası seyircisi gidip gelenlere çok alışmış durumda. O yüzden seyircinin bana aşırı bir tepki vereceğini de zannetmiyorum açıkçası.

* Peker Açıkalın, Gaffur tiplemesiyle geçen yıl bir patlama yaşadı. Sence Cesur da Gafur gibi bir patlama yaşayacak mı, ? Bilmiyorum ki, hep birlikte göreceğiz. Ben elimden geleni yapacağım. Ama benim Peker Açıkalın'la kıyaslanma gibi bir endişem yok. Bir kere ikimiz çok farklı karakterleri oynuyoruz. Ayrıca çok farklı yapılardayız, fiziki benzerliğimiz de çok yok. Bence seyirci durumu çok çabuk anlayacak ve 'İki farklı rol, iki farklı adam' deyip, üzerinde çok durmayacak bu konunun. Seyircinin 90 dakika boyunca odaklanacağı o kadar çok şey var ki, ben bir keyif unsuru olarak kalacağım aralarında.