kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Erdoğan'ın eşi Broadway'de

Yeni Haber
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye dünyaca ünlü Broadway şovu Phantom of the Opera'yı seyretti.

11 yıldır kapalı gişe oynayan Phantom operasını beraberindeki heyetle birlikte izleyen Emine Erdoğan'a kızı Sümeyye, Dışişleri Bakanı ve Başmüzkereci Ali Babacan'ın eşi Zeynep Babacan, Devlet Bakanı Mehmet Şimşek`in eşi Anna Şimşek, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Nazım Erken'in eşi ve Ak Parti MYK üyesi Edibe Sözen eşlik etti.

New York'un meşhur meydanı Times Sqare'de bulunan Majestic tiyatrosuna kızıyla birlikte yürüyerek gelen Emine Erdoğan'ı, Edibe Sözen ve beraberindekiler karşıladı. Dün geceki şov için ilk tercihlerinin Lion King ( Aslan Kral) olduğunu; fakat yer bulmadıklarını belirten Edibe Sözen, oyunun 11 yıldır kapalı gişe oynadığını ve merakla beklediklerini ifade etti.

Phantom of the Opera tiyatronun orta sıralarda kızıyla yan yana oturarak şovu izleyen Emine Erdoğan, verilen 10 dakikalık arada kızı Sümeyye ve Ali Babacan'ın eşi Zeynep Babacan'la sohbet etti. Meraklı bakışlar altında ve yoğun bir güvenlik önlemi olmadan tiyatroya gelen ve iki saat yirmi dakika boyunca dünyanın en meşhur müzikalleri arasında gösterilen Phantom of the Opera'yı izledi.

CHA