kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 25 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bu açıklamaları yaşına veriyoruz

Mehmet ÇALIŞKAN
Günay Restaurant'ın sahibi Günay Tuncel'in Hülya Avşar ve Gülben Ergen ile ilgili yaptığı açıklamalara iki ünlüden yanıt geldi: Günay doğruyu söylemiyor!..
Günay Restaurant'ın sahibi Günay Tuncel'in yaptığı "Gülben Ergen de Hülya Avşar da assolist değil. Hülya'yı Günay'da çıkardım, sadece 50 kişi geldi. Gülben ise vasat. Özellikle evlendikten sonra ona olan ilgi azaldı" şeklindeki açıklamalarına iki ünlü sanatçıdan 'sert' yanıtlar geldi.

ONA YAKIŞMADI
Tuncel'in, "Hem dünyanın parasını istiyorlar, hem de salonu dolduramıyorlar" sözlerine çok sinirlenen Avşar şöyle konuştu: "Zamanında Günay'da sahneye çıktığımız zaman yer yerinden oynamıştı. Günay Tuncel 10 yıldır peşimde. Orada sahneye çıkmak istemiyorum çünkü Günay Bey her defasında bana, 'Param yok, herkes bana kıyak yaparak para istemiyor. Sen de yap' diyor. Ne zaman sorsan işleri iyi değildir, dükkanındaki müşterilerin yarısı misafirdir. Bana ne? Misafir senin mi, benim mi? Herkes işini yapıp parasını kazansın. Zaten ben onların misafir olduğuna da inanmıyorum. Yine bir gün aradı. 'Dükkanı açmam lazım. Bana gün verin' dedi. Kabul etmedim. Sonra menajerimi arayıp 'Sizi gazetecilere şikayet edip, haber yaptıracağım' diye tehdit etmiş. Ben zaten 50 kişi için sahneye çıkmam. O yaştaki adama bu söylediği yalanlar yakışmıyor."
Haberin fotoğrafları