kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 24 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
CHELSEA'YE ÇILGIN YENGE

Kendini kırbaçlattı kocasına küfretti

DIŞ HABERLER
Chelsea'nin yeni teknik patronunun karısı hazırladığı TV şovunda kendi idrarını içmesi ve tribünden eşine küfretmesi ile tanınıyor..
İngiliz Premier Ligi futbol takımlarından Chelsea'de,teknik direktör Jose Mourinho'nun yerine getirilen İsrailli Avram Grant'in eşi hayli tartışılacağa benziyor. Tzofit Grant (42) ülkesinde hazırladığı bir televizyon şovunda "Doktorum tavsiye etti" diyerek kendi idrarını içmişti. Bir keresinde sadomazoşist bir role giren Grant kendisini kırbaçlattırırken, bir diğer bölümde de çikolata dolu bir küvete girip yıkandı. Jose Mourinho'nun eşi ile yeni "First Lady"yi' karşılaştıran İngiliz basını ise "Mourinho'nun eşi Tami'nin aksine Tzofit geri planda kalmaz" tahmininde bulundu. Bayan Grant'in, eşi İsrail'de çalıştığı dönemde tribünden "Oyuncu değiştir seni 'o... ç..."diye küfrettiği de biliniyor.

MAÇA DÜN GİTTİ
Bu arada dün akşamki M.United maçı için Chelsea kafilesi cumartesi günü Manchester'a gitmesine rağmen, Avram Grant şabat olduğu için cumartesi evden çıkmadı ve maça dün özel uçakla gitti.
Haberin fotoğrafları