kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Salı günü havalar ısınıyor

Yeni Haber
Hava sıcaklıklarının yarın iç ve doğu kesimlerde azalacağı, salı günü batı bölgelerinden başlamak üzere tüm yurtta 3-5 derece artacağı bildirildi.

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan ''Meteorolojik Değerlendirme''ye göre, bugün Marmara'nın doğusu, iç Ege, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun batısı, Batı ve Orta Karadeniz ile Doğu Karadeniz kıyıları yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Yarın Marmara'nın kuzeydoğusu, Karadeniz, İç Anadolu'nun doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Kars ve Ardahan çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı olacak.

Salı günü ise Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Kars ve Ardahan çevreleri yağmur ve sağanak yağış alacak.Çarşamba günü ise Rize, Hopa, Artvin ve Ardahan çevrelerinde yağmur ve sağanak yağış görülecek.

Yağışların bugün Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Marmara'nın doğusu ve Batı Karadeniz'in batısında etkili olması beklendiği belirtilerek,
vatandaşların ve ilgililerin tedbirli olunması istendi.

Yurdun kuzey ve iç kesimlerinde görülen yağışlar hafta ortasında etkisini kaybedecek. Hava sıcaklığı yarın yurdun iç ve doğu kesimlerinde azalacak, ancak salı günü batı bölgelerden başlamak üzere tüm yurtta 3-5 derece artacak.

AA