kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeşilçam'ın devleri 'Hicran Sokağı'nda!

İlker GEZİCİ /MAGAZİN
Safa Önal'ın yeni filmi 'Hicran Sokağı'nın çekimleri başladı. Film Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Cüneyt Arkın ve Müjdat Gezen gibi Yeşilçam'ın dev isimlerini buluşturuyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Yeşilçam'ın devleri 'Hicran Sokağı'nda!
Yönetmenliğini Safa Onal'ın yaptığı, başrollerini ise Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Cüneyt Arkın, Müjdat Gezen, Selda Alkor ve Süleyman Turan gibi dev isimlerin paylaştığı 'Hicran Sokağı' adlı filmin çekimlerine başladı. Önceki gece hep birlikte iftar yemeği yiyen film ekibi, yılın en iddialı işlerinden birine imza attıklarını söyledi.

HERKES GÖNÜLLÜ KATILDI
Yazdığı 395 film senaryosuyla Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Safa Önal, yeni filminin hikayesine de çok güvendiğini söyledi ve ekledi: "Senaryoma ne kadar güvensem de başlangıçta böyle bir kadroyu bir araya getirebileceğimi hiç düşünmemiştim. Ama herkes, 'Safa Ağabey senin bize çok emeğin geçti. Biz de sana bir jestte bulunalım' diyerek, hiçbir karşılık beklemeden projemde yer almak istedi. Bu durum beni gerçekten çok gururlandırdı." Filmde komşuluk ilişkilerinin çok güçlü olduğu bir semtin hikayesinin anlatılacağını belirten Önal sözlerini şöyle sürdürdü: "Senaryoda kimseye kıyak geçmedim. Şunun rolünü büyük, bununkini küçük yazayım diye düşünmedim. Geniş bir kadrom var diye hikayeden ödün vermedim. Ekibime ve filmime güveniyorum. Seyirciyle de birbirimizi tanıyoruz. Aramızda çok iyi bir uyum var. Bu nedenle filmin çok sevileceğine inanıyorum. Zaten aksi olursa büyük hayal kırıklığına uğrarım."