kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Çok üzgün ve pişmanım!

Sevgilisi Kate Hudson tarafından terk edilen Owen Wilson, intihara teşebbüs etmiş ve sebebi de Hudson olarak gösterilmişti. Olaylarla ilgili ilk kez konuşan Hudson, "Çok pişmanım" dedi..
Uğruna eşi Chris Robinson'dan boşandığı Owen Wilson'la geçtiğimiz günlerde ayrılmıştı Kate Hudson... Ayrılmakla kalmayıp kendisi gibi oyuncu olan Dax Shepard ile yeni aşka yelken açmıştı. Sonra da terk edilen sevgili Wilson intihara teşebbüs etmişti. Buna da Hudson'ın neden olduğu söylenmişti. Wilson'ın Life&Style dergisine konuşan yakın arkadaşları, Owen birkaç kez Kate'i aramıştı ama Kate ne telefonlarına cevap verdi ne geri aradı. Bu tavrıyla Owen'ı çileden çıkardı" dedi. İşlerin bu denli kötüye gideceğini tahmin edemeyen Hudson, Wilson'ın intiharıyla şoka girdi.

OWEN'A YARDIM EDECEK
Olaydan sonra ilk kez konuşan güzel aktris, "Duyunca çok şaşırdım ve üzüldüm. Çok pişmanım keşke böyle davranmasaydım" diye konuştu. Kendisini suçlu hisseden Hudson devam etti: "Owen'a değer veriyorum. Bir rehabilitasyon kliniğinde iyileşmesi için elimden geleni yapacağım."
Haberin fotoğrafları