kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 23 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
BÜLENT CANKURT

İftarda buluştular

Geçen haftaya kadar davetten davete koşturmaktan helak olan İstanbul'un elitleri Ramazan'da evlerine kapandı. Bu hafta da sadece Çaba Derneği'nin iftar daveti ile sosyalleşebildiler....
Ramazan ayının gelmesiyle birlikte davetler, kokteyller, açılışlar bıçak gibi kesti. İstanbul davet anlamında resmen hayalet şehir kıvamına büründü. Son yıllarda sosyetede iftar davetleri pek bir moda olmuştu; sosyetikler Ramazan'da bu davetlerle idare ediyordu ancak onlara da bu yıl kıran girdi! Bu hafta televizyon kanallarını zaplamaktan sıkılan İstanbul'un elitlerinin imdadına Çaba Deneği'nin (Çağdaş ve Bağımsız Yardımlaşma Derneği) iftar daveti yetişti.

YARDIM İFTARIYDI
Projeleri ve yardımlarıyla önemli işlere imza atan Çaba Deneği üyeleri Loft Restaurant'ta düzenlenen yardım iftarında buluştular. Loft'un sahibi Rasim Özkanca'nın eşi, aynı zamanda derneğin üyesi olan Suna Özkanca'nın tüm masraflarını üstlendiği yardım iftarının davetiyeleri 100 YTL'den satıldı. 120 kişinin katıldığı iftar yemeğinden elde edilen gelir, Çaba Derneği'nin Bahçelievler'de gerçekleştirdiği pojeye aktarılacak. İftar öncesi bol bol kaynaşma imkanı bulan sosyetik isimler, ezanın okunmasının ardından iftar açtı, bazıları da açar gibi yaptı!!!