kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Osman Yağmurdereli atv'de türkü söylüyor

Ebru Akel'in sunduğu 'Halkın Yıldızları'na bu gece türküleriyle Osman Yağmurdereli konuk oluyor. Yarışmacılar ise kıran kırana bir mücadele içine giriyor..
atv'nin ilgiyle izlenen yarışması 'Halkın Yıldızları' cumartesi gecelerimize renk katmaya devam ediyor. Yarışmada finale yaklaştıkça heyecan artıyor. 6 finalist bu toprağın sesi olmak için kıyasıya mücadele ediyor. Programın bugünkü konuğu müzisyen, yapımcı ve milletvekili Osman Yağmurdereli olacak. İzleyenler için türküler seslendirecek olan Yağmurdereli yarışmacılar hakkında yorumlarda bulunacak. Şakir Öner Günhan, Kamil Sönmez, Kibariye, Hilal Özdemir ve Orhan Hakalmaz'dan oluşan 'Halkın Yıldızları' jürisi de yarışmacıları performanslarına göre değerlendirip puanlama yapacak. atv 22.20

Yarışmacılar ve türküleri
'Halkın Yıldızları'nın bu bölümünde; İshak 'Ağrı Dağından Uçtum', Toprak 'Sivas'ın Yollarına', Süleyman 'Mavi Yelek Mor Düğme', Gülten 'Dağlara Çen Düşende (Bu Gala Daşlı Gala)', Selami 'Yoğurt Koydum Dolaba', Yağmur 'Evreşe Yolları', türküleri ile yarışacaklar.
Haberin fotoğrafları