kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 22 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Peter Pan' ve ekibi yakında İstanbul'da!

Dünyanın en büyük buz gösteri topluluğu Holiday On Ice, 8-18 Kasım tarihleri arasında Parkorman'da 'Peter Pan' adlı muhteşem gösterilerini sergileyecek..
Dünyanın en büyük buz gösteri topluluğu Holiday On Ice, 8- 18 Kasım tarihleri arasında İstanbul'da olacak. BKM'nin organizasyonuyla İstanbullular'la buluşacak olan 50 kişilik ekip, 'Peter Pan' adlı gösterilerini sanatseverlerin beğenisine sunacak.

2 YIL, 20 ÜLKE
İki yılda İtalya'dan Ekvator'a kadar 20 ülke ve 65 şehir gezen gösteride, kuşaklardır insanlara inandıkları her şeyin gerçekleşebileceğini anlatan ve büyümeyi ısrarla reddeden Peter Pan'ın öyküsü anlatılıyor. Buz üzerinde patenleriyle rüzgar hızında kayan, kimi zaman da uçan Peter Pan ve arkadaşları gösteri boyunca rengarenk 350 kostüm giyiyor.

14 TON MALZEME
Geçtiğimiz yıl da Türkiye'ye gelen ekibin gösterilerini en iyi şekilde gerçekleştirebilmeleri için Parkorman'da özel bir buz pisti kurulacak. Pistin yapımında toplam 4 ton ağırlığında malzeme kullanılacak. Yapım işlemleri için İstanbul'a 14 konteynır dolusu malzeme getirilecek. 2 ton ağırlığında bir ses ve ışık sitemi, 8 tonluk da dekor malzemesi kullanılacak.
Haberin fotoğrafları