kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 21 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Pauli, seksi fotoğraflarıyla tanınıyor.

'Evlilikler 7 yıl sürsün'

DIŞ HABERLER
Almanya'da koalisyon ortağı Hıristiyan Sosyal Birlik Partili milletvekilinin "evlilik teklifi" tartışma yarattı.....
Bavyera bölgesinin liderliği için yarışan Hıristiyan Sosyal Birlik Partili milletvekili Gabriele Pauli, yasal değişiklikle evliliğin 7 yıl olarak sınırlandırılmasını, bu süreden sonra da isteyenlerin uzatma ya da boşanma anlaşması yapması önerisini getirdi.

'AYRILIK ZAHMETLİ SÜREÇ'
Bunun boşanma sürecinde çekilen zahmetlere de son vereceğini savunan Gabriele Pauli, "İnsanlar evlenip birkaç yıl birlikte yaşadıktan sonra ayrılmak için çok zahmetli bir sürece giriyorlar. Bunu engellemek için evliliğin süresi belli olabilir. İnsanlar, ömür boyu değil, 7 yıl birlikte olmak için evlenebilir. Bu sürenin sonunda da isterlerse 'evet' diyerek uzatabilirler. Ya da kolayca ayrılırlar" diyerek, kendini savundu.

MUHAFAZAKÂR TEPKİSİ
Kendisi de 2 kez evlenip boşanmış olan Hıristiyan Sosyal Birlik Partili milletvekili Gabriele Pauli, bir çok insanın masrafları göze alamadığı için boşanmadığını oysa daha iyi bir hayat sürdürmelerinin mümkün olduğunu da söyledi. Birçok muhafazakâr ise bu öneriye evlilik kurumuna saygısızlık olacağı gerekçesiyle tepki gösterdi.