kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Projede hem normal hem de dubleks daireler bulunuyor.

250 bin dolara boğaz manzaralı 'Paşa' dairesi

Paşabahçe'de inşa edilen Paşa Garden 60 konuttan meydana geliyor. Boğaz manzaralı projede konutların büyüklüğü 160 ila 210 metrekare arasında değişiyor ve fiyatlar 250 bin dolardan başlıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
250 bin dolara boğaz manzaralı 'Paşa' dairesi
İstanbul'un Anadolu yakasında Paşabahçe semtine boğaz manzaralı yeni bir site inşa ediliyor. Yapımını Teminat Grubu'nun üstlendiği Paşa Garden, Soğuksu mevkiinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Paşabahçe sahiline 2 kilometre, Riva-Şile otobanına ise 500 metre mesafede hayata geçiriliyor. Proje toplam 6 bloktan meydana geliyor.

3 farklı tipte 60 daire
Toplam 60 daireye yer verilen Paşa Garden, 11 bin metrekarelik bir arazide inşa ediliyor. Projedeki daireler 3 farklı tipte tasarlanıyor. 3 oda 1 salondan oluşan 160 metrekarelik normal dairelerin ara katlarda bulunduğu projede, dubleksler ise çatı ve giriş katlarında yer alıyor. Paşa Garden'daki giriş dubleksler de normal daireler gibi 3+1 tipinde ve 160 metrekare büyüklüğünde inşa ediliyor. Projede yer alan çatı dubleksleri ise metrekare olarak diğer dairelere göre daha büyük. Bu konutlar 210 metrekare büyüklüğünde ve 4+1 tipinde.

7 dönüm yeşil alan
Her iki köprüye de yakın bir konumda bulunan proje modern mimari ile inşa ediliyor. Boğaz manzarasına hakim bir yerde konumlandırılan sitede yeşil alanlara ise 7 bin 800 metrekarelik bir yer ayrılıyor. Sosyal donatı alanları açısından zengin bir görünüm sergileyen projede basketbol sahası, mini futbol sahası, spor salonu ve tenis kortu bulunuyor. Paşa Garden'da ayrıca; çocuk oyun alanları, bilardo salonu, masa tenisi alanına da yer veriliyor. 24 saat özel güvenlik sistemi ile korunacak projede site sakinlerinin araçları için kapalı otoparklar da yapılıyor.