kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 20 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Başkaşehir'deki stüdyolar bir hafta içinde satıldı

Yapı Endüstrisi-TOKİ ortaklığıyla inşa edilen ve fiyatların 50 bin 500 YTL'den başladığı Başkaşehir projesindeki tüm stüdyo daireler bir haftada satıldı..
YAPI Endüstrisi'nin TOKİ'yle birlikte yaptığı Bahçeşehir'deki Başkaşehir projesinde 1+1 ve stüdyo dairelerin tamamı satıldı. Konutta ilk kez kâr getirisi garantili sistemle satışa sunulan projede hafta sonu 200 kişinin maketten daire beğenmek üzere satış ofisini ziyaret ettiğini söyledi.

24 ayda teslim edilecek
Başkaşehir projesinde stüdyo daireden başlayarak, 5+1 dubleks daireye kadar 15 ayrı tipte konut bulunuyor. Daire fiyatları 50 bin 500 YTL'den başlıyor. Proje 24 ayda teslim edilecek. Başkaşehir Projesi'nde dairelerin metrekare fiyatı bin 585 YTL. Başkaşehir'den ev almak isteyenler için farklı ödeme koşulları sunuluyor. Projede, yüzde 30 peşinat yatıranlar, bir yıl sonunda evi almaktan vazgeçtikleri takdirde, peşinatlarına yüzde 25'lik kar eklenerek iade edilecek. Bu fırsattan yararlanmak isteyenlerin bu taleplerini 45 gün önce yazılı olarak bildirmeleri gerekiyor. Bu sayede müşteriler bir ay içinde de paralarını geri alabilecekler. Başkaşehir Projesi, 71 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Toplam alanın yüzde 85'inin yeşil alan ve sosyal tesislere ayrıldığı projede, yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri, yüzme havuzları, spor kompleksleri, açık ve kapalı otoparkların yanı sıra 21 bin metrekarelik alışveriş merkezi yer alacak. Projenin satış ve pazarlamasını Konut Market üstleniyor. 2000 yılında kurulan ve bugüne kadar 7 binin üzerinde konutun satışını gerçekleştiren Konut Market, proje geliştirme, proje pazarlama, ekspertiz hizmetleri veriyor.