kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
ŞELALE KADAK

Hayrünnisa Gül hangi Türk markasını beğeniyor?

Doğrusu belki birden fazladır. Bilmiyorum. Bildiğim, Hayrünnüsa Gül'ün öyle sözü edildiği, günlerce yazıldığı gibi modacı Atıl Kutoğlu'dan giyimi, kuşamı, eşarbı konusunda bir temasta olmadığıdır. Yine bildiğim daha doğrusu gördüğüm kadarıyla Türkiye'nin First Lady'si Hayrünnisa Gül, Türkiye'nin en lüks konfeksiyon markalarından biri olarak bilinen Derishow'un müşterileri arasındadır.
Geçen hafta Derishow'un ev eşyalarına bakmak için Fulya'daki mağazasına uğramak istedim.
Otomobilimle mağazanın park yerine geldiğim esnada, etraftaki özel korumalar dikkatimi çekti. Mağazaya girdikten birkaç dakika sonra bu özel korumaların sebebi belli oldu. Çünkü beklenen konuk Cumhurbaşkanı Gül'ün eşi Hayrünnisa Gül idi. Yanındakilerin eşliğinde otomobilinden inen Hayrünnisa Gül, Derishow'dan içeri girdi ve kıyafetlerle ilgili bilgiler almaya başladı. Bildiğim ve öğrendiğim kadarıyla Hayrünnisa Gül, Derishow'un Delight koleksiyonuyla ilgileniyor. Daha önce de bu koleksiyondan özel kıyafetler diktiren Gül, sıklaşacak olan yurtdışı gezileri için hazırlık yapmaya başlamış olmalı. Derishow'un Delight koleksiyonu, özel tasarımcılar tarafından oluşturuluyor. Ve burada kişiye özel kıyafetler dikiliyor.

Erdoğan'ın tercihi İpekyol
Yanılmıyorsam, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da böyle bir hizmeti İpekyol'dan alıyor.
Emine Erdoğan da İpekyol'un mağazalarında satışa sunulan koleksiyonlardan değil, kendisine özel olarak dikilen kıyafetleri satın alıyor.
İpekyol'un tasarımcıları ve terzileri Emine Erdoğan'ın isteklerini göz önüne alarak, ona uygun kıyafetleri tasarlayıp, dikiyorlar.