kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Benim hayatımda 'keşke'lere yer yok

BAŞAK ÇOKAN MAGAZİN
Tamer Karadağlı'yla yaşadığı ilişki nedeniyle eleştirilere hedef olan Deniz Uğur, güçlü bir kadın olduğunu ve yaşadığı ilişkinin arkasında durduğunu söylüyor: Yaşadığım ilişkiden hiç pişman olmadım. 'Keşke'leri çok anlamsız bulurum. Her tecrübe bize farklı bir şeyler katar.....
İLİŞKİLİ HABERLER
Benim hayatımda 'keşke'lere yer yok
Güzel oyuncu Deniz Uğur, atv'de yayınlanan 'Ertelenmiş Hayatlar' adlı dizide 9 yıl önce kocası tarafından terk edilen ve oğluyla yalnız kalan Gülfidan karakterini canlandırıyor. Uğur, gerçek hayatında olduğu gibi dizide de hayat mücadelesi verdiğini söylüyor. Yakın geçmişe kadar Tamer Karadağlı ile yaşadığı ilişki yüzünden gazete manşetlerinin ve magazin programlarının baş kahramanlarından olan Uğur; o dönemler için "Güçlü durup, hayatımı hiçbir şey olmamış gibi sürdürmeye çalıştım. Çünkü benim bir oğlum ve ailem var" diyor.

* Dizide canlandırdığınız Gülfidan nasıl bir karakter? Gülfidan, benim yaşlarımda bir kadın ve bir erkek çocuk annesi. Dokuz yıl önce eşi tarafından terkedilmiş ve dokuz yıl boyunca eşinin geri dönmesini beklemiş. Fakat bütün zorluklara rağmen ayaklarının üzerinde durmayı başarmış. Bu yönüyle Gülfidan benim çok hoşuma gidiyor.

DİZİ EKİP İŞİ

* Sizi bu senaryoda etkileyen ne oldu? Gülfidan karakterine çok ısındım. Senaristlik geçmişim olduğu için, izleyicinin ilgisini çekecek ve onları sürükleyecek projeyi ayırt edebiliyorum.

* Yeni sezonla birlikte dizi patlaması yaşandı. Bu rekabet içerisinde rol aldığınız diziyi nerede görüyorsunuz? Bu karmaşanın içinde hangi dizinin tutacağına karar vermek çok zor... Ancak biz bu sezona iyi bir başlangıç yaptık. Reyting savaşları beni ilgilendirmiyor. Benim işim sadece sette en iyi şekilde oyunculuğumu ortaya koymaktır.

* Diziler yayından kalkınca genelde bu başarısızlık başrol oyunculara mal edilir. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dizilerde ön planda, seyircinin karşısında genelde oyuncular olduğu için, bu durumdan sorumlu tutuluyorlar. Ancak dizi çekmek bir ekip işi. Eğer ortada bir başarısızlık varsa, herkes bundan sorumludur.

HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM

* Bir dönem özel hayatınızla gündeme geldiniz. Bunun kariyerinizi olumsuz yönde etkileyeceğini düşündünüz mü? Hiçbir oyuncunun, iş ve özel hayatının etkileşim içerisinde olduğunu düşünmüyorum. Benim kariyerimde de hiçbir şey değişmedi. Kendimle ilgili olumlu kararlar aldım. Birkaç adım geriye gidip, kendimi daha iyi ortaya koymam gerektiğini gördüm.

* Yaşadıklarınızdan pişmanlık duydunuz mu? Hayır, hiç pişman olmadım. 'Keşke'leri çok anlamsız bulurum. Her tecrübe bize farklı bir şeyler katar. Kadere inanırım. Çok inançlıyım. Benim aile büyüklerim de hayata karşı güçlü dururlar. Belki bu yönüm genetiktir.

* Zor bir ilişki yaşıyorsunuz. Çıkan haberlere hemen hiç tepki vermediniz... Ben hayattaki çok özel şeyleri tarif edemem. Duygularımı ertelemiyorum. Seçimlerimi özgürce yapıyorum. Bunları herkesin yapamadığını da biliyorum.

* Kolay ağlar mısınız? Ben güçlü durmak gerektiğine inanırım. Başkalarının yanında ağlamaktan hoşlanmam. Herkesin hassasiyeti faklıdır. Benim hayata karşı duruşum budur.

* Birlikte aynı projede yer almak istediğiniz bir isim var mı? Hayran olduğum birçok oyuncu var, ancak böyle bir seçimim yok. Benim için önemli olan senaryodur. Çok iyi bir aktörle, kötü bir senaryo içinde yer alırsanız çok mutsuz olabilirsiniz.
Haberin fotoğrafları