kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

En iyi dostuydu hayatının aşkı oldu

'Spice Girls' grubunun üyesi Melanie Brown, haziran ayında gizlice evlendiği eşi Stephen Belafonte ve çocuklarıyla birlikte ilk kez In Touch dergisinin objektifleri karşısına geçti. Brown eşiyle çok mutlu olduğunu dile getirip ekliyor: Zor zamanlarımda benim en büyük destekçim eşimdi..
Bu yıl Melanie Brown için çok zor geçti... Uzun süre Eddie Murphy ile aşk yaşayan ancak hamile kalınca ünlü aktör tarafından terk edilen Brown, aylarca kızının babasının Murphy olduğunu ispat etmeye çalıştı. Sonunda açtığı babalık davasını kazanan ünlü şarkıcıya bu zor günlerde tek bir isim destek oldu: Stephen Belafonte.

EDDIE BANA HEDİYE VERDİ
Haziran ayında gizlice evlendiği Belafonte ile çok mutlu olduğunu dile getiren Mel B., iki çocuğu ve yeni eşiyle birlikte ilk kez objektiflerin karşısına geçti. Mel B. böylece eşinin eski sevgilisini dövdüğüne dair çıkan haberleri de yalanlamış oldu.
* Stephen ile yedi yıldır arkadaşız. Birbirimizin her şeyini biliriz. Hamileliğim döneminde bana çok destek verdi.
* Küçük kızım Angel, iki aylıkken Stephen bana olan ilgisini dile getirdi ve bana Sonsuza kadar seninle birlikte olmak istiyorum" dedi. Bu sözler karşısında eridim.
* Gizlice evlendiğim için çok eleştiri aldım ama bu kimseyi ilgilendirmez. Bu karar Stephen ve benim aramdaydı. Birbirimize çok aşık olduk ve şatafatlı bir törene gerek kalmadan gidip evlendik.
* Stephen'ın eski sevgilisi çıkıp "Stephen'la birlikteyken beni dövüyordu" diye bir açıklama yaptı. O asla kadınlara vuran birisi değil. Şiddetle ilgili sorun yaşadığı bir gerçek ama bunu terapilere giderek çözdü.
* Bu yıl çok zor zamanlar geçirdim. Şimdi herkes evliliğimi karalamaya çalışıyor ama buna izin vermem. Hamileliğim döneminde zaten çok yıprandım.
* Eddie hamile olduğumu başından beri biliyordu çünkü bunu planlayarak yaptık. Hamilelik testi yaparken yanımdaydı ve hamile olduğumu öğrenince mutluluktan havalara uçmuştu.
* Eddie üç haftada değişti, hamile olduğumu öğrendikten sonra telefonlarıma bile çıkmamaya başladı. Şok olmuştum, günlerce ağladım. Sonra bir gün kırmızı halıda bir başka kızla boy gösterdiğinde, artık o benim için tamamen bitmişti.
* Eddie'yi affettim. Affetmeseydim çocuğunu doğuramazdım çünkü her gün kızına bakıp onu hatırlıyorum. Eddie bana hayatımdaki en güzel hediyeyi verdi.
Haberin fotoğrafları