kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
'The Sopranos'un dizi ekibi ödülü birlikte kucakladı.

Emmy Sopranolar'ın yüzünü güldürdü

Televizyonun Oscar'ları olarak bilinen 59. Emmy Ödülleri, Los Angeles'ta Shrine Oditoryum'unda yapılan görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Geceye 'en iyi dizi' dalında ödül alan 'The Sopranos' dizisi damgasını vurdu..
İLİŞKİLİ HABERLER
Emmy Sopranolar'ın yüzünü güldürdü
Amerikan televizyon endüstrisinin en önemli ödülü olan Emmy'nin 59'uncusunun sahipleri belli oldu. Tam 15 dalda aday olan 'The Sopranos' dizisi, 'en iyi dizi' ödülünü alarak geceye damgasını vurdu. The Sopranos'un yaratıcılarından David Chase, "Bu diziyle gansterlerin de bizlerden farklı olmadığını gördük; onlar da çocuklarını okula götürüyor, yemeklerini masada yiyorlar" deyince salonda izleyiciler kahkahalara boğuldu. Dizinin yönetmeni Alan Taylor da 'en iyi yönetmen' ödülüne layık görüldü. Ayrıca senaryo dalında da ödül 'The Sopranos'a gitti.

HEIGL'IN RÜYALARI GERÇEK OLDU
'Boston Legal'deki rolüyle James Spader 'en iyi erkek oyuncu', Sally Field 'Brothers and Sisters'deki başarısıyla 'en iyi kadın oyuncu' oldu. Terry O'Quinn 'Lost'daki rolüyle 'en iyi yardımcı erkek oyuncu' seçildi. Ünlü aktör, 'Desperate Housewives'a ithafen; "Çamurların içinde debelenirken, Wisteria Lane'de kurabiye pişirmenin nasıl olduğunu düşünmeden edemedim" diye konuştu. Katherine Heigl da 'Grey's Anatomy'deki rolüyle 'en iyi yardımcı kadın oyuncu' ödülüne layık görüldü. Güzel aktris, "Annem bile bu akşam kazanabileceğime inanmıyordu. Rüyalarım gerçek oldu, 17 yıldır bu anı bekliyordum" diye konuştu. Komedi dizisinde ise '30 Rock' 'en iyi dizi', Ricky Gervais, 'Extras' ile 'en iyi erkek oyuncu', America Ferrera 'Ugly Betty' (Çirkin Betty) ile 'en iyi kadın oyuncu', Jeremy Piven 'Entourage' ile 'en iyi yardımcı erkek oyuncu', Jaime Pressly 'My Name is Earl' ile 'en iyi yardımcı kadın oyuncu' oldu. 'Ugly Betty'nin yönetmeni Richard Shepard da en iyi komedi dizisi yönetmeni seçildi. 'Ugly Betty'nin yıldızı America Fererra, "Bu harika bir başarı ama asıl ödül yarın uyanıp yeniden işimin başına gitmek" dedi. Televizyon filmi dalında 'Bury My Heart at Wounded Knee' en iyi televizyon filmi dalında ödüle layık görülürken, mini dizi alanında ödülü 'Broken Trail' aldı.
Haberin fotoğrafları