kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Eylül 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Morgan Stanley İstanbul ofisini açtı

Yeni Haber
Finans kuruluşu Morgan Stanley, İstanbul ofisinin resmi olarak açıldığını duyurdu.Morgan Stanley'den yapılan yazılı açıklamada, Kanyon'daki ofisin, yatırım bankacılığı, sermaye piyasaları, hisse senedi alım satımı, özel sermaye yatırımı ve gayrimenkulü içeren bir yelpazede hizmetler sunacağı belirtildi.

Morgan Stanley Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) John J. Mack, İstanbul ofisinin Morgan Stanley için önemli bir kilometre taşı olmanın yanı sıra Türk piyasasına bağlılıklarının da net bir kanıtı olduğunu dile getirdi.

Morgan Stanley'nin Türkiye'ye verdiği önemin altını çizen Morgan Stanley Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Gülnaz Arıcanlı da, yerel ofis açmanın kendileri için çok önemli bir karar ve şirketin Türkiye ekonomisine olan güvenin göstergesi olduğunu belirterek, Türkiye'nin, hızla büyüyen ve ekonomik potansiyeli çok yüksek bir pazar olduğunu, bu yüzden de Morgan Stanley Türkiye ofisinin kurulmasının, önemli bir stratejik adım olduğunu ifade etti.

Morgan Stanley, yatırım bankacılığı, menkul değerler, yatırım yönetimi, varlık yönetimi ve kredi hizmetleri sunan bir finansal hizmetler şirketi olarak faaliyet gösteriyor.

AA