kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Desperate Housewives'ın yıldızı Felicity Huffman, bu yılın Emmy adaylarından.

Emmy'nin kuyruğu bu gece kopuyor

Kaya GENÇ
Emmy Ödülleri, bu gece saat 02:00'de yapılacak bir törenle sahiplerini bulacak. İkisi de ülkemizde gösterilen Sopranos ve Heroes dizileri ödülün bu yılki en güçlü adayları..
İLİŞKİLİ HABERLER
Emmy'nin kuyruğu bu gece kopuyor
Dünyanın en önemli televizyon ödülleri olarak kabul edilen Emmy Ödülleri, bu gece saat 02.00'de başlayacak bir törenle sahiplerine veriliyor. Amerika'nın en çok izlenen yarışma programı American Idol'ın sunucusu Ryan Seacrest'ın sunacağı ödül töreninde, haziran ayında son bölümü yayınlanıp ekrana veda eden Sopranos dizisi, 15 adaylıkla en güçlü isim. İki yıl önce en iyi drama dizisi dalında ödül kazanan Lost, bu yıl aday bile gösterilmezken, Sopranos'un rakipleri Grey's Anatomy, Boston Legal, House ve Heroes olacak. Grey's Anatomy'nin 10 dalda aday gösterildiği 2007 Emmy Ödülleri'nde geçen yılın drama ödülünü kazanan 24, bu yıl drama dalında aday gösterilmedi, ama dizinin başrol oyuncusu Kiefer Sutherland en iyi erkek oyuncu ödülü için yarışacak. Sutherland'ın rakipleri House'un başrolündeki Hugh Laurie, Rescue Me'den Denis Leary ve Boston Legal'ın deneyimli oyuncusu James Spader. Kadın oyuncu ödüllerindeyse Patricia Arquette (Medium), Minnie Driver (The Riches), Sally Field (Brothers & Sisters), Sedgwick (The Closer) ve Mariska Hargitay'la (Law & Order: Special Victims Umit) yarışacak. Komedi dizisi dalında bu yıl 11 adaylıkla Ugly Betty başı çekiyor. Entourage, Two and a Half Men ve geçtiğimiz yılın komedi ödülünü kazanan The Office'in karşısında Ugly Betty'nin ne yapacağı merakla bekleniyor. Bu yıl komedi dalında en iyi kadın oyuncu ödülüne Desperate Housewives'dan Felicity Huffman, Weeds'den Mary-Louise Parker, The New Adventures of Old Christine'in başrolündeki Julia Louis-Dreyfus, 30 Rock'tan Tina Fey aday gösterildi. En iyi erkek komedi oyuncusu adayları ise Charlie Sheen (Two and a Half Men), Alec Baldwin (30 Rock), Ricky Gervais (Extras), Steve Carell (Office), Tony Shalhoub (Monk) gibi güçlü isimlerden oluşuyor.

YARIN TEKRARI YAYINLANACAK

Los Angeles'daki Shrine Auditorium'unda düzenlenecek ödül töreni, bu gece 02.00'den itibaren CNBCe'den canlı olarak izlenebilecek. Simultane çeviriyle yayınlanacak ödül töreninin Türkçe altyazılı orijinal gösterimi pazartesi 21.30'da CNBC-e'de, salı 20.30'da ise NTV'de olacak. CNBCe'nin simultane tercümeyle göstereceği tören, maalesef bu sene, geçtiğimiz yıl olduğu gibi orijinal haliyle e2'den canlı yayınlanmayacak.
Haberin fotoğrafları