kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Ahmet ile Necdet kızları için kapışacak'

- Dizinin yeni bölümlerinde neler olacak biraz ipucu verebilir misiniz?
- Açıkcası ben de bilmiyorum, dizi çekildikçe öğreniyoruz biz de her şeyi. Ama çocuğun babasının Ahmet olduğu anlaşıldıktan sonra, Ahmet ve Necdet arasında kapışmalar başlayacak. Yasemin de kızını korumaya çalışacak ve iki erkeğin arasında kalacak.

- Necdet'in Yasemin'i sevdiği gibi hiç karşılıksız bir sevgi mümkün mü sizce? Eli eline değmeden ve üstelik bir başkasını sevdiğini bilerek, bir erkek bir kadınla evli kalabilir mi?
- Aslına bakarsanız, ilk başlarda bana da çok ütopik geliyordu bu aşk. Ama şimdi biraz daha gerçeğe yakın geliyor nedense. Ne şartta olursa olsun, sevdiği biriyle aynı evde yaşamak, o insan için sevdiğine daha yakın olmak demek. Yani bir tür umuda tutunma hali. Belki aynı evde yaşadığınız sürece, onun da sizi seveceğini ve yakınlaşabileceğinizi düşünürsünüz. Ama bu ömür boyu sürmez çünkü herkes sevilmeyi ister. Zaten Necdet de başka bir kadından gördüğü sevgiye karşı koyamadı...

- Peki ya bu durumda ortaya çıkan kıskançlık? Sevgisine bir an bile karşılık vermediğiniz biri, başka bir kadına gidince 'O benim!' telaşına kapılmak haklı bir davranış mıdır?
- Bunu çekimler biz de aramızda konuşmuştuk. Ama sanırım, sana ait bir şeyi kaybetmek kimsenin hoşuna gitmez. Varlığına alıştırıyor sizi, sevgisine alıştırıyor ve hayatınızı her anlamda kolaylaştırıyor. Böyle birini kaybettiği anda insan önce "Ama ben onu sevmiyordum ki," diye düşünemez. Onu kaybetmek sizde bir eksiklik duygusu yaratır. Ama elbette ki kıskanmaya hiç hakkkınız yok!