kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

2007'nin en kötü moda akımları

Yeni Haber
Sürekli değişen moda akımları, bunlara uymak isteyenleri şıklaştırdığı kadar komik duruma da düşürebiliyor.

People dergisi, ünlü yıldızların da takip ettiği, 2007 yılının en kötü 5 moda akımını seçti.

Derginin seçtiği en kötü moda akımlarının başında beyaz güneş gözlükleri geliyor.

Üç boyutlu filmler izlenirken takılan gözlükleri andıran bu aksesuar, ünlülerin yaz boyunca tercihi oldu.

Bu gözlükler çok az isme yakışırken, bu modanın kurbanları arasında, ''Charlie'nin Melekleri'' filminin ünlü yıldızı Drew Barrymore, skandallarıyla ünlü Paris Hilton, ''Sahil Güvenlik'' dizisiyle şöhrete kavuşan Pamela Anderson, ''Örümcek Adam'' serisinin yıldızı Kirsten Dunst da yer aldı.

''FLASHDANCE FİLMİNDEN FIRLAMIŞ GİBİ''

1980'li yıllarda büyük sükse yaratan parlak, tayt görünümlü, hatta payetli dar pantolonlar bu sene yine moda oldu.

Vücut kusurlarını da ortaya koyan bu pantolonlar, ünlü futbolcu David Beckham'ın şarkıcı eşi Victoria Beckham tarafından da tercih ediliyor.

Hemen her moda akımını yakından izleyen Beckham gibi genç oyuncu Mischa Barton da bu seçimi nedeniyle dergi tarafından eleştirildi.

80'lerden çok daha geriye, gladyatörlerin hüküm sürdüğü döneme ait olan bir sandalet tarzı da bu yıl bazı modaseverlerin ilgi odağı oldu.

Mary-Kate ile Ashley Olsen kardeşler de ufak tefek görünümlerine rağmen, bacakları kısa gösteren bu ayakkabıları giyerek objektiflerin önüne geçti.

BAHÇIVAN PANTOLONLARI VE SAÇ BANTLARI

Yine 1980'lerden bugüne taşınan bir başka moda akımı olan geniş saç bantları da bu yıl ünlülerin saçlarını süsledi. Ünlü oyuncu Demi Moore ile süper model Naomi Campbell'ın da tercihi olan bu bantlar, en kötü moda tercihleri arasında yer aldı.

Askılı, bahçıvan tarzı şortlar da 2007'de ''moda kurbanı'' seçilmek için birebir oldu. Şarkıcı Fergie ile oyuncu Lauren Conrad da bu modayı izlerken, People dergisi yazarı ''Bu şortları giyen Fergie ile Conrad'ın kusursuz fizikleri bile böyle görünüyorsa, geriye kalanların vay haline...'' yorumunu getirdi.

AA