kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sinan Çetin bana yüzde yüz güvenir

* 'Avrupa Yakası' sizin projeniz ve kendi başınıza yazıyorsunuz. Bu ne kadar sürecek? Böyle devam edecek çünkü bir ekip kurmayı hiç düşünmüyorum.

* Dizinin izleyicilerinin dışında büyük bir fanatik kitlesi de var. Onların istek ve beklentilerini hiç değerlendiriyor musunuz? Belli ölçülerde değerlendiriyorum. Reytingler, izleyici yorumları, e-mail'ler, sokakta duyduklarımızın hepsi önemli benim için.

* Yapımcınız Sinan Çetin size ne kadar müdahale ediyor? Hangi konularda ya da sorunlarda topu ona atarsınız? Sinan Çetin'in senaryoya hiçbir müdahalesi olmaz, bana yüzde yüz güvenir. Diziyi televizyondan seyreder. Zaten doğrusu da bu bence. Yapımcı eğer senariste güveniyorsa, hikaye baştan sona o senaristin yetki ve sorumluluğunda olmalı. Ama Sinan'ın diziyi seyrettikten sonraki yorumları elbette önemlidir bizim için.

* Sizinle aynı saatte yayınlanan 'Yaprak Dökümü'nü rakip görüyor musunuz? Aynı kulvarda olmadığımız için tabii rakip olarak görmüyorum. Benim tarzım olmasa da iyi, kaliteli bir dizi. SinanÇetin