kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Eylül 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Angelina Jolie, geçtiğimiz yıllarda dolgun vücuduyla dikkat çekiyordu. 2001 yılında katıldığı Altın Küre Ödülleri'ndeki halinden (solda) eser kalmayan Jolie'nin kasları bile zayıflıktan erimeye başladı (sağda).

Jolie çareyi haplarda arayınca bu hale geldi

Giderek zayıflayan Angelina Jolie'nin neden bu kadar hızla kilo verdiği ortaya çıktı. Jolie'ye yakın bir kaynak; güzel yıldızın sürekli enerji veren haplardan kullandığı iddia etti. Haplar sayesinde iştahını kaybeden Jolie, artık erimeye başladı..
Geceleri sabahlara kadar film çekmek, 4 çocukla birden ilgilenmek ve sürekli yardıma muhtaç insanların imdadına koşmak... Angelina Jolie tüm bunların hepsini birden yapmaya çalışınca erimeye başladı! Yaşadığı yoğun temponun altından kalkabilmek için çareyi enerji veren haplarda bulan ünlü aktris, yakın çevresine göre kullandığı bu hapların esiri oldu.

İŞTAHINI KAYBETTİ
Jolie'nin kullandığı hapların içeriğinde yüksek miktarda amfetamin bulunuyor ve haplar vücudun metabolizmasını hızlandırıp enerji veriyor ancak iştahı kesiyor. Haplar sayesinde iştahını tümüyle kaybeden Angelina Jolie, zorla yemek yiyor ve hızla kilo veriyor.
Haberin fotoğrafları