kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Eylül 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

''Sex and the City'' 30 Mayıs 2008'de beyazperdede

Yeni Haber
Şehir kadınının yaşamına farklı bir pencereden bakan ve bir dönem televizyonlarda fırtına gibi esen ''Sex and the City'' beyazperdeye geliyor.

Dizinin dört ünlü oyuncusu Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis ile Cynthia Nixon'ın kamera karşısına geçeceği film, 30 Mayıs 2008 tarihinde gösterime girecek.Sinema dergisi Empire'ın internet sitesinde yer alan habere göre, dizinin fanatikleri tarafından merakla beklenen filmin gösterim tarihi açıklandı.

Bir dönem Türk televizyonlarında da seyirciyle buluşan ''Sex and the City'' dizisinin beyazperde versiyonuyla ilgili ayrıntılar duyuruldu.Ekranlarda 1998-2004 yılları arasında 94 bölüm boyunca seyirciyle buluşan dizinin sinema versiyonunun çekimlerine sonbahar aylarında başlanması planlanıyor.

Uzun süredir bu film için görüşmeleri sürdüren ve dizinin orijinal kadrosunda bulunan dört yıldız da film için kamera karşısına geçecek. Filmde, Sarah Jessica Parker (Carrie Bradshaw), Kim Cattrall (Samantha Jones), Kristin Davis (Charlotte York) ve Cynthia Nixon'ın (Miranda Hobbes) aynı rollerde izleyici karşısına çıkacağı filmde, Carrie'nin büyük aşkı ''Mr.Big'' rolündeki Chris Noth da yer alacak. Filmde, ayrıca ünlü aktris Jennifer Hudson da Carrie'nin asistanı rolünde seyirciyle buluşacak.

''Sex and the City'' dizisinin, 2 yıl önce de beyazperdeye uyarlanması düşünülmüş, ancak filmin başrol oyuncularından Kim Cattrall, projede Parker'ın ağırlıklı olmasını ve daha fazla ücret almasının öngörülmesini gerekçe göstererek projede yer almak istememişti.