kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hollywood'un en şık ünlüleri

Yeni Haber
Giyim kuşamlarıyla akım yaratan Cameron Diaz, Beyonce Knowles, Jennifer Lopez, Brad Pitt, David Beckham gibi isimler Hollywood'un en şık ünlüleri seçildi.

* İŞTE HOLLYWOOD'UN EN ŞIK ÜNLÜLERİ...

People dergisi, sinema, müzik, şov ve spor dünyasının en iyi giyinenlerini seçti.

En şık ünlüler listesinde, kendi moda markalarını yaratan yıldızlar da yer aldı. Şarkıcı Beyonce Knowles, tanınmış yıldız Jennifer Lopez, tasarımları büyük ilgi uyandıran şarkıcı Gwen Stefani ile son olarak ünlü bir kadın giyim markasının modelliğini üstlenen İspanyol oyuncu Penelope Cruz, bu isimler arasında göze çarptı.

Davetlerde ve özel yaşamında şıklığıyla ön plana çıkan Cameron Diaz, oyuncu Jessica Biel, Drew Barrymore, Oscarlı genç yıldız Reese Witherspoon ile Ali Carter da listedeki diğer isimler oldu.

ŞIK ERKEKLER

Ünlü futbol yıldızı David Beckham, yıllardır giyim kuşamıyla dergi sayfalarını süsleyen eşi Victoria Beckham'ı şıklıkta geride bıraktı. David Beckham en şık erkekler arasına girerken, şu günlerde yeniden bir araya gelen ''Baharat Kızlar-Spice Girls'' topluluğunun turnesine hazırlanan Victoria Beckham'ın ismi listede yer almadı.

Farklı giyim tarzıyla dikkati çeken, ''Karayip Korsanları'' filminin yıldızı Johnny Depp, oyuncu Terrence Howard, ''Oceans'' serisinde birlikte kamera karşısına geçen iki ünlü aktör Brad Pitt ve George Clooney de en şık erkekler listesinde başı çekti.

Brad Pitt-Angelina Jolie, Gwen Stefani-Gavin Rossdale ile Halle Berry- Gabriel Aubry çiftleri de derginin ''en şık çiftler'' seçildi.

AA