kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tuğba ÖzaysevgilisiAkınBüyükoğluile ilişkisinibitirmekiçinmafyadanyardımistediğiiddiasıylatutuklandı.Şu andaPaşakapısıCezaevi’ndeyatıyor.

Medyada en çok ilgiyi tutuklanan Özay gördü

Medya Takip Merkezi (MTM), düzenli olarak her ay hazırladığı 'ayın medya gündemi' raporunun sonuçlarını açıkladı. 1.700'ü aşkın gazete, dergi, TV kanalı ve haber sitesinde yayımlanan her haberin incelendiği araştırma sonuçlarına göre, geçtiğimiz ay medyanın en çok ilgi gösterdiği ünlü, tutuklanmasıyla gündeme oturan Tuğba Özay oldu. İbrahim Tatlıses ve Hülya Avşar haberlerinde düşüşler yaşanırken, Hande Yener ve Serdar Ortaç arasındaki polemik ise haber sayılarında artışa neden oldu.

Sezen Aksu bu kez üzdü
Haber sayısı önceki aya göre yüzde 243 oranında artış gösteren Özay, yazılı, görsel ev elektronik basında toplam 2 bin 178 habere konu oldu. Magazin gündeminin en çok konuşulan ikinci ismi Sezen Aksu'ydu. Merdivenlerden düşerek kalça kemiğini kırmasıyla tüm sevenlerini üzen Aksu, toplam 1.726 habere konu oldu. Canlı yayında Gülşen'le polemiğe giren Bülent Ersoy listede üçüncü sırada yer aldı.
Haberin fotoğrafları