kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Eylül 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Avşar kolyesini haça benzetenlere kızdı

MEHMET ÇALIŞKAN - MAGAZİN
Hülya Avşar, artı şeklindeki kolyesini haça benzetenlere ateş püskürdü. Avşar: Benim kolyem haç şeklinde değil! Böyle saçma tartışmalarda yer almak beni gerçekten çok kızdırır!..
Hülya Avşar, Ayvalık'ta yaptığı tatilden döner dönmez kendini tenis kortlarına attı. Veteranlar Tenis Turnuvası'na katılan sanatçı, maç sonunda teklerdeki rakibini 2-1 yendi. Turnuva sırasında Avşar'ın boynuna taktığı kolye ise dikkatlerden kaçmadı. Maçı izleyenlerin 'Haç mı değil mi?' diye düşünmesine neden kolyeyle ilgili konuşan Avşar Kızı, "Biliyorum ki, bu fotoğraflar yayınlandıktan sonra kolyemle ilgili bir sürü yorum yapılacak. Ama boynumdaki kolye haç değil! En azından ben haç niyetiyle satın alıp boyunma takmadım" dedi.

BUNLARI GEÇELİM ARTIK
Ünlü şarkıcı konuşmasına şöyle devam etti: "Kaldı ki, haç olsun. Ne olacak? Boynuma haç taktım diye Hıristiyan mı olacağım? Öyle haç şeklinde bir kolye taktım diye ne Hıristiyan ne de Hıristiyanlık propagandası yapmış olurum. Kaldı ki Hıristiyanlar da bizimle aynı Allah'a inanmıyor mu? Geçelim bunları..." Farklı bir dini benimseyenlere her zaman saygı duyduğunu belirten Avşar, "Hepimiz mutlu bir yaşamın peşinde koşarken öyle 'Boynundaki kolye haçtı, değildi' gibi saçma sapan tartışmaların odağında olmak beni gerçekten çok kızdırır" dedi.

BENİ ÇOK ÖZLEMİŞLER
Seda Sayan'ın baş örtüsü taktığı için kendisini AKP'nin yalakası olarak nitelendirmesiyle ilgili olarak da Avşar, şunları söyledi: "Uzun zamandır ortada yoktum. Beni özlemişler ama ben farklı bir boyuttayım. Bu insanlara cevap vermeyi zaman kaybı olarak görüyorum." Konuşması sırasında Ramazan Bayramı sonrasında Türk Max'da yeni bir programa başlayacağını anlatan sanatçı, "Çok şükür başımı reyting giyotinine uzatmadan kendimce, içime sinen keyifli bir program yapacağım" dedi.
Haberin fotoğrafları