kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Uçak yolcusu sahura bilet istiyor

Yeni Haber
Onur Air'in Ramazan ayı için düzenlediği "19.000 bilet 19 YTL" kampanyası büyük ilgi görürken, Onur Air Çağrı Merkezi'ni arayan yolcuların çağrı merkezi çalışanlarına yönelttiği ilginç sorular dikkat çekti.

Bazı müşteriler sahurdan hemen önceye indirimli bilet isterken, bazıları ise gideceği mesafeye göre seferi olup olmadığını sordu.

Onur Air'den yapılan açıklamada, Ramazan'da 19 YTL'ye bilet kampanyası kapsamında pazartesi gününden itibaren sadece şirketin internet sitesinden satın alınabilen biletlerin yüzde 85'inin ilk 3 günde tükendiği bildirildi. Açıklamada, kampanyanın açıklandığı ilk dakikadan itibaren yoğun ziyaretçi akınına uğrayan şirketin internet sitesinin zaman zaman kilitlendiği ifade edilirken, günlük tıklanma sayısı ve günlük satış cirosunun geçen haftanın aynı günlerine oranla 4 kat artığı kaydedildi.

Bu arada, sadece internetten sunulan biletler için Onur Air Çağrı Merkezi'ni arayan yolcular ile çağrı merkezi çalışanları arasında ilginç diyaloglar yaşandığı bildirildi. Bazı müşteriler sahurdan hemen önceye indirimli bilet isterken, bazıları ise gideceği mesafeye göre seferi olup olmadığını öğrenmek istedi. Çağrı Merkezi'ne düşen bazı soru ve yorumlar ise şöyle:

"-Sahurdan hemen önceye indirimli bilet istiyorum bulamadım, yardımcı olur musunuz lütfen?

-İnternet düşmüyor kardeşim 19 YTL'yi size ödesem olmaz mı?
-İstanbul-İzmir uçakla kaç kilometre? Seferi olup olmadığımı öğrenmek istiyorum da.
-Ben kendime aldım ama hanıma 19 YTL'lik bilet bulamadık. Bu nasıl hizmet?
-Gidiş 19, dönüş 66 YTL. Olmaz ki böyle. Dönüşe de 19 YTL'lik bilet istiyorum.
-Sadece çocuklar mı uçabiliyor bu 19 YTL'lik biletlerle?
-Kampanyaya zam mı yaptınız. Geçen sene 9 YTL idi.
-Şu anda internet kafedeyim. Hayatımda ilk kez internet kullanacağım. Şimdi ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olur musunuz. "

(ANKA)