kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
KİRALIK ARAÇ DİDİK DİDİK ARANDI Soruşturmanın neredeyse tamamı anne ve babanın suçlu olduğu yönünde sürdürülüyor. McCann ailesinin olaydan 25 gün sonra kiraladığı araçta, saç telleri bulundu.

Kayıp kızın saçı otomobilde çıktı

Portekiz polisi, Madeleine'in cesedinin battaniyeye sarılıp araca konulduğunu, saç tellerinin bu sırada düştüğünü tahmin ediyor..
Portekiz'de kaybolan İngiliz kızın davasında yeni bir gelişme daha yaşandı... 4 yaşındaki Madeleine McCann'in saç örnekleri anne ve babasının olaydan 25 gün sonra kiraladığı aracın bagajındaki yedek tekerleğin üzerinde bulundu. Portekiz polisi, kopma şeklinde değil de zamanla dökülerek düştüğü belirtilen çok miktardaki saçın ne şekilde bagaja girdiğini araştırıyor. Cesedin bagajda taşınmış olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, küçük kızı sarmak için kullanılan battaniyeden de saçların dökülmüş olabileceğini vurguladı. Hem İngiliz hem de Portekizli yetkililer, soruşturmanın neredeyse tamamının annebabanın suçlu olduğu üzerine kurulduğuna dikkat çekti.

4 BİN SAYFA TUTANAK
Öte yandan, önceki gün Portekiz savcılığı elindeki 4 bin sayfalık tutanağı İngiliz yetkililere teslim etti ve küçük kızın annesine ait olduğu belirtilen günlük için inceleme izni istedi. Günlüğün, anne ve babanın olaydaki rolünü aydınlatabileceği belirtiliyor. Bu arada Portekiz polisinin çiftin geri çağrılıp ev hapsine alınması başvurusunda bulunabileceği öne sürüldü. Küçük kızın ölmüş olabileceği üzerine soruşturmayı yürüten Portekizliler, bir kez daha arama çalışmalarını başlattı. Çiftin Portekiz'de tatildeyken her gün gittiği kilisenin bahçesinin aranacağı kaydedildi.
Haberin fotoğrafları