kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Pınar muhtemel frikiği eliyle önledi

Öner ÖNGÜN/MAGAZİN
Pınar Altuğ, 2004'te düşük bel jean'in azizliğine uğramış ve objektiflere frikik vermişti. Sütten ağzı yanan Altuğ, önceki gece minibüsüne binerken eliyle frikik önlemi aldı..
Geçtiğimiz hafta aile arasında nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan Pınar Altuğ-Yağmur Atacan çifti önceki akşam ünlü gece kulübü Cahide Sayfiye'nin yaza veda partisindeydi. Çıkışta gazetecilerin sorularını yanıtlayan ikili; daha sonra minibüslerine binmek için hareketlendi. Ancak bu kez basının karşısında tecrübeli bir Pınar vardı!

TEDBİRLİ DAVRANDI
2004 yılında arabasına binerken düşük bel jean'inin azizliğine uğrayıp gazetecilere popodan frikik veren Altuğ, bu kez tedbiri elden bırakmadı. Önce eliyle belini kapatan Altuğ, daha sonra minibüse binmek için eğildi ve adım attı.

MİNİBÜSÜ EVİ GİBİ!

Yağmur Atacan'ın, içini evi gibi döşettiği lüks minibüsü bu sırada dikkat çekti. Atacan'ın minibüsü eğlence salonu gibiydi... Araçta dev ekran bir plazma TV, i-Pod, dijital müzik sistemi, DVD oynatıcı, Play Station ve telefon bulunuyor. Yağmur'un minibüsünde göze çarpan ilginç ayrıntı ise sinek ilacı. Ünlü oyuncunun minibüsünde, prize takılan sinek ilacı hiç eksik olmuyor.
Haberin fotoğrafları