kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Eylül 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Düçem Ekinci ve Jeremie Trigano, 9 Haziran’da İtalya’nın Capri Adası’nda evlenmişti.

Düğün İtalya'da oldu kutlama Çırağan'da

MUSTAFA DERYAHAN GÜNAYDIN
İşadamı Yasin Ekinci'nin kızı Düçem'le 9 Haziran'da İtalya'da evlendiği çiçeği burnunda eşi Jeremie Trigano, önceki gece Çırağan Sarayı'nda kutlama yemeği verdi. Yemek, 650 seçkin konuğu bir araya getirdi..
Geçtiğimiz yıllarda yollarını ayıran Yasin-Heves Ekinci çiftinin kızı Düçem Hanım'la, 9 Haziran'da evlendiği Club Med'in veliahtı Jeremie Trigano, önceki gece Çırağan Sarayı'nda muhteşem bir düğün sonrası yemeği düzenledi. İtalya'nın Capri Adası'ndaki J.K. Capri Oteli'nde yapılan düğünlerinde yalnızca 150 konuk ağırlayabilen ünlü çiftin Çırağan Sarayı'nda verdikleri yemeğe 650 seçkin davetli katıldı.

SEÇKİN SİMALAR BULUŞTU
Çırağan Sarayı'nın Bettina Hakko ve Candan Kramer tarafından süslenen balo salonunda bir araya gelen davetliler arasında sosyetenin ünlü simalarının yanı sıra Tarım ve Köy İşleri Bakanı Mehdi Eker, Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz'la eşi Berna Yılmaz, İstanbul Valisi Muammer Güler ve eşi Neval Güler de vardı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen gecede aylar sonra bir araya gelen Yasin ve Heves Ekinci aile fotoğrafında yan yana poz verdi. Gecede havai fişek gösterisi de düzenlendi.
Haberin fotoğrafları