kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Göz kamaştıran otomobiller -GALERİ

Yeni Haber
Otomotiv sektörünün önemli organizasyonlarından 62. Uluslararası Frankfurt Otomobil Fuarı (IAA Frankfurt Motor Show) 13-23 Eylül 2007 tarihleri arasında otomotiv tutkunlarını bir araya getirecek.

*FRANKFURT OTO FUARI'DAN ÇARPICI FOTOĞRAFLAR...

Dün dünya basınına kapılarını açan fuarda, 88 otomobilin dünya tanıtımı gerçekleştirilecek.

Paris Otomobil Fuarı ile dönüşümlü olarak iki yılda bir düzenlenen Frankfurt Otomobil Fuarında bu yıl özellikle çevre konusuna dikkat çekilecek.

Fuar bu yıl, yan sanayi ve teknoloji firmalarıyla birlikte 260'tan fazla yeniliğe ev sahipliği yapacak.

Toplam 40 ülkeden binin üzerinde katılımcının yer alacağı fuara AB ülkeleri, Kuzey ve Güney Amerika, Asya'dan çok sayıda ziyaretçi bekleniyor.

Fuarda Renault'un Bursa'daki fabrikasında üreteceği Clio Grand Tour ve Murat Güler'in tasarımını yaptığı Ford'un yeni aracı Kuga da otomotiv meraklılarının beğenisine sunulacak.

FUAR 15-29 EYLÜL TARİHLERİNDE SAAT 9-19 ARASI HALKA AÇIK OLACAK.

Otomobil Endüstrisi Derneği başkanı Matthias Wissmann, fuara bu yıl 1081 firmanın iştirak edeceğini bildirdi. Wissman, fuarı toplam 900 bin katılımcının ziyaret etmesini beklediklerini belirtti. IAA, Otomobil Endüstrisi Derneği tarafından düzenleniyor. Fuara şu ana kadar 10 bin basın mensubunun akredite olduğu kaydedildi. Fuar Cumartesi gününe kadar araba endüstrisinin içinde yer alanlara açıkken, Cumartesi gününden itibaren halkın ziyaretine açık olacak. Fuar 23 Eylül'e kadar devam edecek.

Fuarda özellikle son yıllarda üzerinde çok durulan çevreye duyarlı otomobillerin ön plana çıkıyor. Fuar 15-29 Eylül tarihlerinde saat 9-19 arası halka açık olacak.

Bilet fiyatları hafta sonu için 15 Euro, hafta içi ise 13 Euro. Saat 15`den sonra ise biletler 8 Euro`ya temin edilebilecek.

Frankfurt Otomobil Fuarı, otomobil sektörü ve endüstrisi için öncelikli referans noktası olarak kabul ediliyor.

AJANSLAR