kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Ölüdeniz'de çocukları unutulmaz bir tatil bekliyor

20.07.2007
Fethiye Ölüdeniz kıyısında bulunan LykiaWorld, 22 bin metrekarelik bir alana kurduğu 'Çocuk Cenneti'nde çocuklara eğlenceli ve eğitici bir tatil yaşatıyor..
Çocuklar, kendi yaş gruplarına uygun aktivitelere katılarak keyifli dakikalar geçiriyor. Göbek dansı, aerobik ve akrobasi bu aktivitelerden sadece bazıları. Tatil köyünde 8 açık havuz, 2 ısıtmalı açık yüzme havuzu ve 20 tane de su kaydırağı var. Özellikle minikler kendi boyutlarına uygun masa ve sandalyelerle donatılmış çocuk restoranında yemek yemekten keyif alıyor. www.lykiaworld.com adresinden ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Dünyanın en iyi otellerinden
Avrupa'nın en büyük tur operatörlerinden TUI'nin her yıl 'müşteri memnuniyeti' doğrultusunda hazırladığı 'En İyi 100 Otel' listesinde yer alan Side'deki Sunrise Queen Hotel'de yaz tatilinizi geçirmek istiyorsanız, rezervasyon yaptırmak için fazla gecikmeyin. 1997'den beri hizmet veren otele özellikle Alman, İngiliz, İsveç, Belçika, Hollanda, Avusturya ve İtalya'dan misafirler geliyor. Otelin denize nazır terasında akşam yemeğinizi yiyip eğlencelere katılabilirsiniz.
Tel: 0242 748 70 10

Masaj yaptırıp rahatlayın
Mayısta hizmet vermeye başlayan Club Voyage Belek Select, Antalya havalimanına 35 km, Belek'e 2 km uzaklıkta... Çam ağaçlarının arasında inşa edilen otel, iki ana bina ve bungalovlardan oluşuyor. 5 havuzun bulunduğu tatil köyünde çocuklar için de özel eğlence alanları var. Mekan güzelleşmek isteyen kadınlara da hitap ediyor. Hamam, sauna, buhar odasından faydanalabilirsiniz. Bal ve çiçek banyosu da ideal bir seçenek.
Tel: 0242 215 33 66

Hem dinlenin hem incelin
Sapanca'nın muhteşem doğasında dinlenmek ve güzelleşmek istiyorsanız Richmond Nua'nın 'Hypoxi Maraton Programı'ndan faydalanabilirsiniz. Dünyanın en iyi vücut geliştirme sistemlerinden olan 'Hypoxi' sayesinde, 4 günde tam bir beden incelebilirsiniz. Vakum terapisi ile bedeninizi sıkılaştırıp yağlarınızı da eritebilirsiniz. Bu program özel beslenme mönüsüyle destekleniyor.
Tel: 0264 582 26 86