kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Tom Cruise- Katie Holmes

Tom'un çocukları bu yaz Scientology kampındaydı

Tom Cruise'un çocukları Isabella ve Connor, bu yazı Scientology Kilisesi'ne bağlı bir yaz kampında geçirdi. Ünlü aktör, çocuklarının küçük yaşta Scientology ile tanışmasını istedi..
Scientology tarikatının en ünlü üyelerinden Tom Cruise, neredeyse tüm çevresini kendi tarikatının etkisi altına sokmaya başladı. Eşi Katie Holmes'ün ardından şimdi de çocukları Isabella ve Connor'ı tarikatla tanıştırdı. Ünlü aktör, kendisi yeni filmi Valkyrie'nin çekimleri için Berlin'deyken çocuklarını da Scientology tarikatına teslim etti.

AĞAÇ YAŞKEN EĞİLİR
Nicole Kidman'la olan evliliği sırasında evlat edindiği çocuklarını Scientology Kilisesi'ne bağlı olan bir yaz kampına gönderen Cruise, çocuklarının küçük yaşta eğitilmesini istiyor. Isabella ve Connor da, Portland'daki kampta Scientology tarikatının temel prensiplerini öğrendi. Tarikatın liderlerinden birisi haline geldiği iddia edilen ünlü aktör için yakın çevresinde 'ruhani lider' yorumu bile yapılıyor. Öte yandan Cruise'un basın sözcüsü tüm bu haberleri yalanlayarak Cruise'un sadece bir aktör olduğunu ve tarikatla bağlantısının kişisel kaldığını belirtiyor.
Haberin fotoğrafları