kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Şimdi! Fazla makyaj OUT doğal güzellik IN!

Sonbaharda saçlar dalgalı, dudaklar kırmızı, yanaklar pembe olacak. Ama hepsi abartıdan uzak, doğal görünecek Sonbaharda saçlar dalgalı, dudaklar kırmızı, yanaklar pembe olacak. Ama hepsi abartıdan uzak, doğal görünecek..
Sonbahar serin havayla birlikte yeni güzellik trendlerini de beraberinde getirdi. Bu yeni trendlerin başında da doğallık geliyor. Yani önümüzdeki aylarda herkes doğal olacak. Saçlar da, yanaklar da, dudaklar da bakımlı ama abartısız görünecek.

Şeftali pembesi yanaklar
Yanaklarımız en doğalhaline, soğuk kış rüzgarındankızardığında kavuşur. Busoğuk rüzgar etkisini kremallıklarla yanaklarınıza daverebilirsiniz. Şeftalitonlarındaki krem allıktanparmaklarınızın ucuna alıp,bunu hafif hafif elmacık ke-miklerinizin üstüne yedirirse-niz, aynı doğal görüntüye ka-vuşabilirsiniz. Makyajınızındaha kalıcı olmasını istersenizkrem allığın üstüne, fırçayardımıyla hafifçe toz allıkuygulayabilirsiniz.

Saçta abartıdan kaçının
Günlük saç kullanımınızda oyunuzu her zaman doğallıktan yana kullanın. Örneğin saçınızı at kuyruğu yapın. Ya da at kuyruğu yaptığınız saçınızı ikiye ayırın, her birini kendi etrafında döndürüp toplayın ve iki küçük topuza sahip olun.

Eye-liner'sız göz olmaz
Bu sonbaharın olmazsa olmazlarından biri de likit eye-liner. Kadına daha seksi bir hava katan likit eye-liner'ı hatasız uygulamak için; önce siyah göz kalemi ile şekil verin. Verdiğiniz şekilden memnun kaldığınız zaman da üstüne likit eye-liner'ı çekin. Eye-liner'da hiçbir zaman siyah renkten şaşmayın.

Kırmızı rujdan vazgeçmeyin
Bu yıl, kırmızı rujlu 1940 kadını yeniden hayatımıza döndü. Kırmızı ruju daha etkili göstermek için, cildinizin sağlıklı görünmesinin şart olduğunu unutmayın. Ve kırmızı ruju ön plana çıkarmak için yüzünüzün geri kalan bölümüne fazla makyaj yapmayın.

Doğal dalga seksi gösterir
Doğal dalga her zaman kadını daha seksi gösterir. Saçlarınız düzse bile doğal dalgalara kavuşmak o kadar zor değil. İri bigudilerin yanı sıra, kurutma makinesiyle kuruturken, saçınızı parmağınıza küçük parçalar halinde dolayarak doğal dalgalara kavuşabilirsiniz.
Haberin fotoğrafları