kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Fikret Şeneş kendi şarkılarının söylendiği gecenin finalinde sahneye çıktı ve sanatçılarla birlikte 'Memleketim' şarkısını söyledi.

Şeneş'in şarkılarından kimler geldi kimler geçti

ÖNER ÖNGÜN
Ünlü söz yazarı Fikret Şeneş'in şarkılarının söylendiği 'Kimler Geldi Kimler Geçti' gecesine sosyete de yoğun ilgi gösterdi. Ajda Pekkan ve Sezen Aksu'nun düet yaptığı konserde Demet Akbağ da bir şarkı söyledi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Şeneş'in şarkılarından kimler geldi kimler geçti
Türk pop müziğine damga vurmuş 300 şarkının söz yazarı Fikret Şeneş şarkılarıyla önceki akşam Turkcell Kuruçeşme Arena'da büyük bir konser verildi. 'Kimler Geldi Kimler Geçti' adı altında düzenlenen konserde Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Ayla Algan, Ayten Alpman, Nükhet Duru, Aşkın Nur Yengi, Levent Yüksel, Deniz Seki, Teoman, Yeşim Salkım ve Yaşar sahneye çıktı. Ajda Pekkan ile Sezen Aksu 'Kimler Geldi Kimler Geçti' ve 'Sensiz Yıllarda' şarkılarında düet yaparken, gecenin sunuculuğunu üstlenen Demet Akbağ da 'Uykusuz Her Gece' şarkısını söyleyerek izleyicilere sürpriz yaptı.

GELİRİ VAKFA
BKM'nin organize ettiği gecede Şeneş'in çocukları Ahmet ve Celal Çapa ev sahipliği yaptı. Yasemin-Cefi Kamhi, Faruk-Hatice Süren, Nurettin Hasman ve Eda Taşpınar'ın da izlediği konsere sosyeteden ilginin yoğun olması dikkat çekti. Gecede sanatçılar ücretsiz sahneye çıkarken, konserden elde edilen yaklaşık 90 bin YTL, Şeneş'in isteğiyle İstanbul Polis Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği'ne bağışlandı.
Haberin fotoğrafları