kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Eylül 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Halk Ne Diyor?

Ya kafanı değiştir ya da bu işi bırak!..
Avrupa Şampiyonası elemelerinde grubun zayıf takımlarından Malta'ya karşı 2 puan kaybeden Milli Takım, teknik direktör Fatih Terim'i de kahretti. Terim, "Futbolcular ya beni anlamıyor ya da istediklerimi uygulayamıyor" dedi.

TELAT CENGİZ: Her nedense Terim, sorunu oyunculara yükleyerek kendisini kurtarmaya çalışıyor. Oyuncuları seçen sensin; ayrıca her oyuncu becerisi dahilinde oyun oynar. Baskıyla senin taleplerini yerine getirecek potansiyele sahip değilseler sorunu yine kendinde arayacaksın. Ayrıca başka teknik adamlar, bu oyuncuların potansiyellerinden yola çıkarak daha başarılı sonuçlar alıyorlar.

FERİT UNCU: Galata ağzıyla konuşan, önüne geleni yeren, Boğaz'da milyon dolarlar değerindeki evi ve düzeni olan bu adam bu yükü kaldıracak kapasitede görünmüyor. 'Kendine gel hocam' etrafını dinle, bu işi iyi bilenlerle konuş. İmparatorluk devri geçti, demokrasi var herkesin konuştuğunu dinle ve ona göre yol çiz...

MEHMET CİNAL: Artık Fatih Terim şapkasını önüne koyup iyice düşünecek. Çünkü bu kafa ile bir yere varamayız. 37'lik adamlardan hizmetleri için teşekkür edip, gençlere dönecek ve asla torpilli adamları takıma koymayacak. Koşan mücadele eden oyunculara yer verecek. Başka yolu yok! Boşuna bu takımdan bir şeyler beklemeyelim.

SAMİ AVCI: İlk önce Terim kafasını değiştirsin ve istifa etsin. Hep Galatasaraylı sevdiği futbolculara değil, biraz da hak edenlere forma versin.

GÜRAY EYVAZOĞLU: Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur yağardı. Terim ya kafasını değiştirsin ya gitsin. Görünen köy kılavuz istemez.