kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Eylül 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bedri Koraman'dan iyi haber

Yeni Haber
Muğla'nın Bodrum ilçesinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan karikatürist Bedri Koraman'ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Koraman'ın tedavi edildiği özel hastanenin kardiyoloji uzmanı Dr. Naser Can, gazetecilere yaptığı açıklamada, Koraman'ın dün gece ambulansla hastaneye getirildiğini ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığını kaydetti.

Dr. Can, ''Nefes darlığı ve nabız yüksekliği şikayetiyle ambulansla hastanemize getirilen Koraman, yoğun bakım ünitesine alındı. Kalp ritmi bozukluğu ve bronşit teşhisi koyduk. Koraman, bugün yoğun bakım ünitesinden çıkarılarak servise alındı. Hayati bir tehlikesi bulunmuyor. Sağlık durumu iyi'' dedi.

Koraman'ın daha önce by-pass ameliyatı olduğunu, üst solunum enfeksiyonu nedeniyle kalp ritimlerinde bozulma meydana geldiğini belirten Can, Koraman'ın başka bir sorun olmadığı takdirde 2 gün içinde taburcu edileceğini söyledi.

Bedri Koraman da hastanede gazetecilere yaptığı açıklamada, iki gündür yüksek ateşi olduğunu söyledi. Koraman, ''Sağlık durumum şu anda iyiye gidiyor. Ateşim düştü. Utanmasam bomba gibiyim diyeceğim. Sevenlerim yaşadığımı duyunca çok sevinecekler. Hastalandığımı duyunca üzülmüşlerdir'' dedi.

Gençlerin kendisini tanıması için eski kitaplarını yeniden basmaya başladığını ifade eden Koraman, ''Sevilmek çok güzel bir şey'' diye konuştu.

Bedri Koraman'ın eşi Nil Koraman, eşinin yanında refakatçi olarak bulunuyor.

Öte yandan, Bodrum Kaymakamı Abdullah Kalkan ve karikatürist Güngör Kabakçıoğlu, Koraman'ı ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldılar.

(AA)